11 Şubat 2022

Arsen Lüpen: Kibar Hırsız Maurice Leblanc Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,9 TL
Yazarı: Maurice Leblanc
Çevirmen: Elif Bahar Bakırcı

Arsen Lüpen: Kibar Hırsız indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Maurice Leblanc olan ve Ren Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Arsen Lüpen: Kibar Hırsız eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Arsen Lüpen: Kibar Hırsız ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Arsen Lüpen: Kibar Hırsız TIKLA PDF İNDİR !

Arsen Lüpen: Kibar Hırsız Yazarı Kimdir ?

Arsen Lüpen: Kibar Hırsız yazarı Maurice Leblanc 'dır. Maurice Leblanc yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Arsen Lüpen: Kibar Hırsız PDF indir oku

Arsen Lüpen: Kibar Hırsız indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ren Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Arsen Lüpen: Kibar Hırsız TIKLA PDF İNDİR !

Arsen Lüpen: Kibar Hırsız TIKLA PDF İNDİR !

Maurice Leblanc'ın 20. yüzyılda yarattığı Arsen Lüpen efsane bir karaktere, ölümsüz bir 'hırsız'a can veriyor. Arsen Lüpen'i diğer polisiyelerden ayıran en önemli özellik, onun kanunun yanında değil suçlu tarafta bulunmasıdır. "Suçun Sherlock Holmes'ü" diye de anılan Arsen Lüpen esprili, zeki, oldukça centilmen ve özgüvenli bir hırsız olarak soyulmayı hak eden kişileri hedefine almıştır.

Zamanla efsaneye dönüşen Arsen Lüpen adı, yazarının dahi önüne geçiyor. Maurice Leblanc da yarattığı karakter hakkında "Lüpen beni her yerde takip ediyor. O benim gölgem değil, ben onun gölgesiyim," diyor. Kibar Hırsız, sürükleyici maceraları ve kıvrak zekâsıyla işlediği suçlarla polisiyeseverleri eşsiz bir yolculuğa çıkarıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Arsen Lüpen: Kibar Hırsız TIKLA PDF İNDİR !

30.11.2019

çok güzel

kesinlikle tavsiyemdir çokgüzel bir kitap

Arsen Lüpen: Kibar Hırsız TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Arsen Lüpen: Kibar Hırsız, Maurice Leblanc

Yorum Gönder