1 Şubat 2022

Alçakgönüllü Bir Öneri - Hasan Ali Yücel Klasikleri Jonathan Swift Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,8 TL
Yazarı: Jonathan Swift
Çevirmen: Jonathan Swift

Alçakgönüllü Bir Öneri - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jonathan Swift olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Alçakgönüllü Bir Öneri - Hasan Ali Yücel Klasikleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Alçakgönüllü Bir Öneri - Hasan Ali Yücel Klasikleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Alçakgönüllü Bir Öneri - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Alçakgönüllü Bir Öneri - Hasan Ali Yücel Klasikleri Yazarı Kimdir ?

Alçakgönüllü Bir Öneri - Hasan Ali Yücel Klasikleri yazarı Jonathan Swift 'dır. Jonathan Swift yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Alçakgönüllü Bir Öneri - Hasan Ali Yücel Klasikleri PDF indir oku

Alçakgönüllü Bir Öneri - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Alçakgönüllü Bir Öneri - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Alçakgönüllü Bir Öneri - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !
Swift yaşamı boyunca siyasal ve sosyal sorunlarla ilgilenmekten hiçbir zaman geri durmamış bir edebiyat adamıdır. 1726'da yayımlanan Gulliver'in Gezileri ile büyük bir başarı kazanan Swift, ülkemizde de daha çok bu eseriyle tanınır. Işıltılı bir zekânın ve bütün parlaklığını taşıyan Swift'in denemeleri, tarih ve felsefeyle, özellikle Aydınlanma düşüncesiyle ilgilenenler açısından ayrı bir önem taşır.


Ciltli:

Sayfa Sayısı: 130

Baskı Yılı: 2008


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 130

Baskı Yılı: 2008


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 101

Baskı Yılı: 2008


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Alçakgönüllü Bir Öneri - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !Alçakgönüllü Bir Öneri - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Alçakgönüllü Bir Öneri - Hasan Ali Yücel Klasikleri, Jonathan Swift

Yorum Gönder