24 Ocak 2022

Son İstasyon-Tolstoy'un Son Yılı Jay Parini Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,6 TL
Yazarı: Jay Parini
Çevirmen: İlknur Özdemir

Son İstasyon-Tolstoy'un Son Yılı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jay Parini olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Son İstasyon-Tolstoy'un Son Yılı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Son İstasyon-Tolstoy'un Son Yılı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Son İstasyon-Tolstoy'un Son Yılı TIKLA PDF İNDİR !

Son İstasyon-Tolstoy'un Son Yılı Yazarı Kimdir ?

Son İstasyon-Tolstoy'un Son Yılı yazarı Jay Parini 'dır. Jay Parini yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Son İstasyon-Tolstoy'un Son Yılı PDF indir oku

Son İstasyon-Tolstoy'un Son Yılı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Son İstasyon-Tolstoy'un Son Yılı TIKLA PDF İNDİR !

Son İstasyon-Tolstoy'un Son Yılı TIKLA PDF İNDİR !

Anna Karenina, Savaş ve Barış gibi görkemli başyapıtların yazarı Lev Nikolayeviç Tolstoy, hayatının son günlerini huzur içinde geçirmek amacıyla 1910 yılının soğuk bir sonbahar günü, meçhul bir yöne doğru trenle yola çıkar. Evinden, kırk sekiz yıllık karısından, on üç çocuğundan ve gazetecilerden kaçarken yanına sadece en sevdiklerini almıştır. Bu zorlu ve sıkıntılı yolculuk Astapovo İstasyonu'nda son bulur. Son İstasyon, Tolstoy'un karısı Sofya Andreyevna'nın, doktorunun, çocuklarının, can yoldaşı Çertkov'un ve sekreteri Bulgakov'un günlüklerinden ve mektuplarından yararlanılarak, tarihi gerçeklere dayandırılarak yazıldı. Kendisini hüzünlü bir son bekleyen ünlü yazarın hayatının son yılına, başarılı bir kurguyla, bu kişilerin gözünden bakan roman, Tolstoy'un dünya görüşünün, ideallerinin, aşklarının ve hayal kırıklıklarının derinine iniyor. Yalnız 'yazar Tolstoy'u değil, 'insan Tolstoy'u da acıklı ama gerçekçi biçimde tanıtıyor.

Son İstasyon, başrollerini Christopher Plummer ile Helen Mirren'ın paylaştıkları iddialı bir prodüksiyonla beyazperdeye de aktarıldı.

"İncelikli bir başyapıt."

-Times Literary Supplement-

(Tanıtım Bülteninden)

Edebiyat. Yay. Yön: İlknur Özdemir

Kapak: Füsun Turcan Elmasoğlu

Son İstasyon-Tolstoy'un Son Yılı TIKLA PDF İNDİR !Son İstasyon-Tolstoy'un Son Yılı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Son İstasyon-Tolstoy'un Son Yılı, Jay Parini

Yorum Gönder