1 Ocak 2022

Sevginin Herkesten Şikayeti Var Yılmaz Odabaşı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 4,63 TL
Yazarı: Yılmaz Odabaşı
Çevirmen: Mevlüt Akyüz

Sevginin Herkesten Şikayeti Var indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yılmaz Odabaşı olan ve Siyah Beyaz yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sevginin Herkesten Şikayeti Var eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sevginin Herkesten Şikayeti Var ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sevginin Herkesten Şikayeti Var TIKLA PDF İNDİR !

Sevginin Herkesten Şikayeti Var Yazarı Kimdir ?

Sevginin Herkesten Şikayeti Var yazarı Yılmaz Odabaşı 'dır. Yılmaz Odabaşı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Sevginin Herkesten Şikayeti Var PDF indir oku

Sevginin Herkesten Şikayeti Var indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Siyah Beyaz yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sevginin Herkesten Şikayeti Var TIKLA PDF İNDİR !

Sevginin Herkesten Şikayeti Var TIKLA PDF İNDİR !
"Artık her kötülüğün ibresinde sevgiyi de vurgulayan bir yan var… Sevgi, bir istila mazereti. Ne çok sevgisiz sevgi. Artık sevgisiz sevgi… Her şeye panzehir sevgiler, kurutulmuş sevgiler, satılık sevgiler. Adı çok telaffuz edilen, ama kendisi pek ortalarda görünmeyen sevgi..." Yılmaz Odabaşı, bu kitabında yer alan yazılarında sevgisizliğin örselediği parçalanmış hayatlardan söz ederken, şiirde olduğu kadar düzyazıda da başarısını kanıtlıyor. Odabaşı'nın bu kitabını okuduğunuzda, sevginin hiç değilse sizden şikayetini yok etmeniz gerektiğini düşüneceksiniz…
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 104

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Siyah Beyaz Sevginin Herkesten Şikayeti Var TIKLA PDF İNDİR !Sevginin Herkesten Şikayeti Var TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Sevginin Herkesten Şikayeti Var, Yılmaz Odabaşı

Yorum Gönder