24 Ocak 2022

Kendine Dayanıyor İnsan Gülden Kılıç Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,25 TL
Yazarı: Gülden Kılıç
Çevirmen: Gülden Kılıç

Kendine Dayanıyor İnsan indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gülden Kılıç olan ve Postiga yayınevinin yayınlamış olduğu, 176 sayfalık Kendine Dayanıyor İnsan eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kendine Dayanıyor İnsan ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kendine Dayanıyor İnsan TIKLA PDF İNDİR !

Kendine Dayanıyor İnsan Yazarı Kimdir ?

Kendine Dayanıyor İnsan yazarı Gülden Kılıç 'dır. Gülden Kılıç yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kendine Dayanıyor İnsan PDF indir oku

Kendine Dayanıyor İnsan indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Postiga yayınevi tarafından yayınlanan, 176 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kendine Dayanıyor İnsan TIKLA PDF İNDİR !

Kendine Dayanıyor İnsan TIKLA PDF İNDİR !

Kendine dayanıyor insan

Kendine Dayanıyor İnsan, yaşamın zahmetleri ile örülmüş olaylarıve yaşanmışlıkları çarpıcı, özgün, güçlü bir anlatımla okuyucuyasunuyor. Aşk, ölüm, yalnızlık gibi insanlığın ortak acılarına vemodern bireyin kuşatılmışlıklarına göndermeler yapıyor.Bu kitap günlük hayatın ayrıntılarına, fark edilmemiş ve toplumsalyaşam içerisinde kendisini var edememiş olana dokunuyor.Ayrıca entelektüel kesimin de hayal kırıklıklarına ve mutsuzluklarınaayna tutuyor. Zaman içinde başka zamana, mekan içinde başkamekanlara, insan içinde başka insanlara kapı aralıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Kendine Dayanıyor İnsan TIKLA PDF İNDİR !Kendine Dayanıyor İnsan TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kendine Dayanıyor İnsan, Gülden Kılıç

Yorum Gönder