1 Ocak 2022

İnsanın Düşünmekten Canı Yanar Mı? Nevşin Mengü Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,8 TL
Yazarı: Nevşin Mengü
Çevirmen: Nevşin Mengü

İnsanın Düşünmekten Canı Yanar Mı? indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nevşin Mengü olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İnsanın Düşünmekten Canı Yanar Mı? eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İnsanın Düşünmekten Canı Yanar Mı? ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İnsanın Düşünmekten Canı Yanar Mı? TIKLA PDF İNDİR !

İnsanın Düşünmekten Canı Yanar Mı? Yazarı Kimdir ?

İnsanın Düşünmekten Canı Yanar Mı? yazarı Nevşin Mengü 'dır. Nevşin Mengü yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Anlatı türündedir.

İnsanın Düşünmekten Canı Yanar Mı? PDF indir oku

İnsanın Düşünmekten Canı Yanar Mı? indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İnsanın Düşünmekten Canı Yanar Mı? TIKLA PDF İNDİR !

İnsanın Düşünmekten Canı Yanar Mı? TIKLA PDF İNDİR !

Bu kitabın yazarını televizyon ekranından tanıyoruz daha çok. Sözünü sakınmayan, dobra dobra konuşan, gazetecilik geleneğinin hakkını vermeye çalışan biriydi Mengü. Burada, bu kitapta da aslında tüm bunları beraber yapıyor: Sözünü sakınmıyor, kitapta bahsettiği insanların çoğuyla ve okuyucusuyla dobra dobra konuşuyor, gazetecilik geleneğinin hakkını vermeye çalışıyor.



2009 yılında, genç bir muhabir İran'a giderse neler olur? Dahası, 2009 yılında genç bir muhabir olan Nevşin Mengü İran'a giderse neler olur? Gazetecilik yapar ve bir yandan gördüklerini, hissettiklerini, yaşadıklarını kaydeder. Ortaya bu "anlatı" çıkar böylelikle.



İnsanın Düşünmekten Canı Yanar mı? hassas zamanların kitabı. Hassas zamanları adeta sıradanlaştırmış bir ülkenin gazetecisinden, komşu ülkeye bakan bir ilk kitap.



"İyiler yine kaybetti sonuçta İran'da. Hep öyle olmuyor mu son dönemlerde buralarda..."



(Tanıtım Bültenindne)



İnsanın Düşünmekten Canı Yanar Mı? TIKLA PDF İNDİR !

11.06.2020

okunmalı

farklı bakış açıları kazandıran, güzel bir dille anlatılmış, güzel bir kitap

İnsanın Düşünmekten Canı Yanar Mı? TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Anlatı
Etiketler; Edebiyat, Anlatı, İnsanın Düşünmekten Canı Yanar Mı?, Nevşin Mengü

Yorum Gönder