12 Ocak 2022

İnsan Ne ile Yaşar? Lev Nikolayeviç Tolstoy Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,63 TL
Yazarı: Lev Nikolayeviç Tolstoy
Çevirmen: Lev Nikolayeviç Tolstoy

İnsan Ne ile Yaşar? indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Lev Nikolayeviç Tolstoy olan ve Nilüfer Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İnsan Ne ile Yaşar? eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İnsan Ne ile Yaşar? ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İnsan Ne ile Yaşar? TIKLA PDF İNDİR !

İnsan Ne ile Yaşar? Yazarı Kimdir ?

İnsan Ne ile Yaşar? yazarı Lev Nikolayeviç Tolstoy 'dır. Lev Nikolayeviç Tolstoy yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

İnsan Ne ile Yaşar? PDF indir oku

İnsan Ne ile Yaşar? indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Nilüfer Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İnsan Ne ile Yaşar? TIKLA PDF İNDİR !

İnsan Ne ile Yaşar? TIKLA PDF İNDİR !
Simon ne evi nede kendine ait toprağı olan bir kunduracı. Karısı ve çocukları ile kulübede yaşıyordu. Emek ucuz ekmek ise pahalı...

Bir gün Simon koyun postu almak için köye gidecekti. Köye gitti ve koyun postunu satın alacağı kişi evde yoktu. Simon geri dönmeye koyuldu. Geri dönerken Türbenin arkasında oturan çırıl çıplak adamı gördü. Orada oturan adam Mihael yani Allah tarafından cezalandırılan melekti. Simon önce korktu ve görmemezlikten geldi. Sonra içine bir kurt düştü geri döndü. Adamın üstünde herhangi yara,bere yoktu. Adam oracıkta yaslanmış oturuyordu. Mihael gözlerini açtı ve Simon'un yüzüne baktı. Bu bakış Simon'un adamı sevmesine yetti. Simon üstündeki birkaç parça eşyayı Mihael e verdi ve ikisi beraber evin yolunu tuttular.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 112

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Nilüfer Yayınları İnsan Ne ile Yaşar? TIKLA PDF İNDİR !İnsan Ne ile Yaşar? TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, İnsan Ne ile Yaşar?, Lev Nikolayeviç Tolstoy

Yorum Gönder