23 Ocak 2022

İdealist Öğretmen Grigory Petrov Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,68 TL
Yazarı: Grigory Petrov
Çevirmen: Fahrettin Yüksel

İdealist Öğretmen indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Grigory Petrov olan ve Egemen Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 64 sayfalık İdealist Öğretmen eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İdealist Öğretmen ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İdealist Öğretmen TIKLA PDF İNDİR !

İdealist Öğretmen Yazarı Kimdir ?

İdealist Öğretmen yazarı Grigory Petrov 'dır. Grigory Petrov yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

İdealist Öğretmen PDF indir oku

İdealist Öğretmen indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Egemen Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 64 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İdealist Öğretmen TIKLA PDF İNDİR !

İdealist Öğretmen TIKLA PDF İNDİR !

Moskova Üniversitesi'nde değerli bir matematik profesörü olan Raçinski, bir çok kişinin imrendiği kariyerini bir kenara bırakıp köyüne gidip sıradan bir matematik öğretmeni olarak görev yapmak için istifa eder.

İlk önceleri kimselerin anlam veremediği bu durum, Raçinski'nin hayatında aldığı en önemli karardır. Çünkü halkın içindeki keşfedilmemiş cevherleri bulacak ve onları parlatıp hak ettikleri gibi aydınlığa ve insanlığın hizmetine kavuşturacaktır.

Bu küçük ama etkisi büyük kitapta yalnızca bir öğretmenin mücadelesi değil aynı zamanda Rusya'nın o dönemdeki içler acısı durumu, halkın tembelliği sefaleti ve cehaletiyle nerelere sürüklendiğini ve eğer doğru yönlendirilirse neler başarabileceğini de okuyacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)

İdealist Öğretmen TIKLA PDF İNDİR !İdealist Öğretmen TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, İdealist Öğretmen, Grigory Petrov

Yorum Gönder