13 Ocak 2022

Hippokrates Külliyatı Hippokrates Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 33,71 TL
Yazarı: Hippokrates
Çevirmen: Hippokrates

Hippokrates Külliyatı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hippokrates olan ve Pinhan Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hippokrates Külliyatı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hippokrates Külliyatı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hippokrates Külliyatı TIKLA PDF İNDİR !

Hippokrates Külliyatı Yazarı Kimdir ?

Hippokrates Külliyatı yazarı Hippokrates 'dır. Hippokrates yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Hippokrates Külliyatı PDF indir oku

Hippokrates Külliyatı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Pinhan Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hippokrates Külliyatı TIKLA PDF İNDİR !

Hippokrates Külliyatı TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

Batı tıp literatürünün günümüze gelen ilk metinleriyle birlikte, Yunanistan'da tıp sanatının M.Ö. 5. yüzyılda gerçek bir bilim halini aldığı görülür. Bu ilerleme ve gelişme, genellikle bir adla, Koslu Hippokretes'in adıyla ayrılmaz şekilde bağlantılıdır, genellikle ona "tıbbın babası" denir, destanda Homeros'a yapıldığı gibi, kimi zaman ona da yarı efsanevi kökenlerden gelen kimselerin arasında yer verilir. Fakat Hippokrates Homeros gibi karanlık çağların temsilcisi değildir: Perikles'in çağdaşıdır ve henüz sağken, bugün Hippokrates Külliyatı genel başlığıyla adlandırılan 5. ve 6. yüzyılın tıbbi eserlerinin hepsi ona atfedilecek kadar ünlüdür. Bu metinlerin ve onlara adı verilenin öne çıkan yanları o kadar çarpıcıdır ki klasik Yunan tıbbının başka eserleri tamamıyla kaybolmuştur: Bir tek Hippokrates Külliyatı hiç kuşkusuz adını veren kişinin olağanüstü ünü nedeniyle yok olmaktan kurtulmuştur.

Yayın Yönetmeni:Mahmut Sever

Editör:Derman Kızılay

Hippokrates Külliyatı TIKLA PDF İNDİR !Hippokrates Külliyatı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Hippokrates Külliyatı, Hippokrates

Yorum Gönder