7 Ocak 2022

Geber Aşkım Ariana Harwicz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,2 TL
Yazarı: Ariana Harwicz
Çevirmen: Seda Ersavcı

Geber Aşkım indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ariana Harwicz olan ve Çınar Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Geber Aşkım eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Geber Aşkım ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Geber Aşkım TIKLA PDF İNDİR !

Geber Aşkım Yazarı Kimdir ?

Geber Aşkım yazarı Ariana Harwicz 'dır. Ariana Harwicz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Geber Aşkım PDF indir oku

Geber Aşkım indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Çınar Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Geber Aşkım TIKLA PDF İNDİR !

Geber Aşkım TIKLA PDF İNDİR !

Yeni anne olan bir kadının cinnetin eşiğinde gezinen bu karanlık öyküsünde, aile, evlilik, aşk, annelik, kadınlık gibi kavramlar en tekinsiz halleriyle dikiliyor karşımıza. Clarice Lispector ve Sylvia Plath'ın edebi izlerini takip eden yazar Ariana Harwicz, hem ele aldığı konulara yaklaşımı hem de taviz vermeyen üslubuyla, kadın kahramanının ruhunda, zihninde ve arzularının korkutucu dehlizlerinde sorgulayıcı bir yolculuğa çıkarıyor bizi.

Geber Aşkım, Mariana Enriquez ve Samanta Schweblin gibi çağdaş Arjantin edebiyatının son dönemine iz bırakan yazarlardan biri olan Harwicz'in kaleminden, bir kadının hayatının kırılma anları hakkında, büyüleyen ve yaralayan bir roman.

2018 ULUSLARARASI MAN BOOKER ÖDÜLÜ ADAYI

(Tanıtım Bülteninden)

Geber Aşkım TIKLA PDF İNDİR !

12.11.2020

Çeviri edebiyatın güzel örneklerinden

Oldukça etkileyici bir eser.

Geber Aşkım TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Geber Aşkım, Ariana Harwicz

Yorum Gönder