24 Ocak 2022

Doğmadan Ölenler Halit Yazıcı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,2 TL
Yazarı: Halit Yazıcı
Çevirmen: Halit Yazıcı

Doğmadan Ölenler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Halit Yazıcı olan ve Dante Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Doğmadan Ölenler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Doğmadan Ölenler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Doğmadan Ölenler TIKLA PDF İNDİR !

Doğmadan Ölenler Yazarı Kimdir ?

Doğmadan Ölenler yazarı Halit Yazıcı 'dır. Halit Yazıcı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Doğmadan Ölenler PDF indir oku

Doğmadan Ölenler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Dante Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Doğmadan Ölenler TIKLA PDF İNDİR !

Doğmadan Ölenler TIKLA PDF İNDİR !

"Sis ve gece, iki uyumlu arkadaş İki büyük savaşçı, dik kafalı isyancı. Başkaldıracaklardı sabaha ve aydınlığa. Benim başkaldırdığım gibi korkuya ve korkaklığa."

Doğmadan Ölenler, doğum ile ölüm arasındaki kaçınılmaz patikanın serüveni. Yalın ve hızlı diliyle bu romanın etrafı kehanetler, önyargıların ve kavgaların çevirmiş. Tamamlandığında ise içinden yaşam çıkıyor. Yaşayan her şeyin kutsallığı üzerine kurulu hikâyesiyle günümüz toplumunun saplantılarına, nefretlerine göz gezdiren bu geniş anlatı Halit Yazıcı'nın umut veren kaleminden çıkan ilk yapıt.

İyi okumalar.

(Tanıtım Bülteninden)

Doğmadan Ölenler TIKLA PDF İNDİR !

22.11.2020

Doğmadan Ölenler

Dört büyük ailenin kendi içlerinde ve birbirleriyle olan güç ve iktidar savaşı ve bebekleri doğmadan karnında ölen ve çocuk sahibi olamayan seher'in bir kehanetle çocuk arayışı etrafında şekilleniyor kitap. Kitapta bolca argo ve şiddet içerikli öğeler ve sözler var. Olaylara ve durumlara bakıldığında bunların kitapta olmaması anormal olurdu.Kitabın bazı bölümlerinde kalbinizin hızlı hızlı attığını hissedecek ve okumakta zorlanacaksınız ama elinizden bırakmayacaksınız. Bu da aslında yazarın okuru kitabın içine çekebildiğini gösteriyor. Kitabın dili çoğunlukla yalın ve akıcı bir anlatım var. Zengin bir kelime yelpazesi var. Çokça bilmediğim kelime öğrendim. Bu benim için önemli bir artı. Olaylar geçmiş zaman ve şimdiki zaman arasında gelgitler yapılarak aktarılmış. İlk sayfalarda isimler, yerler, olaylar ve ilişkiler karmaşık gelse de kitap ilerledikçe çerçeve belirginleşiyor. Tüm roman severlere tavsiye ederim.

Doğmadan Ölenler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Doğmadan Ölenler, Halit Yazıcı

Yorum Gönder