1 Ocak 2022

Ağızdaki Kuşlar Samanta Schweblin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,93 TL
Yazarı: Samanta Schweblin
Çevirmen: Emrah İmre

Ağızdaki Kuşlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Samanta Schweblin olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ağızdaki Kuşlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ağızdaki Kuşlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ağızdaki Kuşlar TIKLA PDF İNDİR !

Ağızdaki Kuşlar Yazarı Kimdir ?

Ağızdaki Kuşlar yazarı Samanta Schweblin 'dır. Samanta Schweblin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Öykü türündedir.

Ağızdaki Kuşlar PDF indir oku

Ağızdaki Kuşlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ağızdaki Kuşlar TIKLA PDF İNDİR !

Ağızdaki Kuşlar TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

Aynanın karşısında dikilip gülüşüyoruz. İçimizdeki his, seyahate çıkarken hissedilenin tam tersi. Mutluluğumuzun sebebi yola çıkmak değil, bulunduğumuz yerde kalmak. Hayatındaki en harika yıla, aynı koşullarla yaşayacağın bir yıl daha eklemişsin sanki. Aynı yolda devam etmek için bir fırsat.

Fantastik ve bilinmezden ilham alan bu öykülerde modern yaşamın normalliği göreceli bir kavram olarak karşımıza çıkıyor. Çağdaş Arjantin edebiyatının en çok konuşulan öykücülerinden Samanta Schweblin olağanlığı beklenmedik sapmalarla kışkırtarak insanların, ilişkilerin ve medeniyetin kırılganlığına dair gölgeli kesitler sunuyor.

Arjantinli devlere olduğu kadar Kafka, Poe ve Carver'a da göz kırpanAğızdaki Kuşlar'ı tekinsiz bir keyif le okuyacaksınız.

"Günümüz İspanyolca edebiyatın en ümit vaat eden yeteneklerinden biri. Bu genç yazarın önünde parlak bir geleceğin uzandığına hiç şüphem yok."

– Mario Vargas Llosa-

"Yeni Arjantin anlatısının en güçlü seslerinden.

Bioy Casares'in veliahdı."

–El Mundo-

Editör: Ekrem CANTÜRK

Ağızdaki Kuşlar TIKLA PDF İNDİR !Ağızdaki Kuşlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Öykü
Etiketler; Edebiyat, Dünya Öykü, Ağızdaki Kuşlar, Samanta Schweblin

Yorum Gönder