21 Aralık 2021

Yersiz Yurtsuz Edward W. Said Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 32,5 TL
Yazarı: Edward W. Said
Çevirmen: Özde Duygu Gürkan

Yersiz Yurtsuz indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Edward W. Said olan ve Metis Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yersiz Yurtsuz eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yersiz Yurtsuz ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yersiz Yurtsuz TIKLA PDF İNDİR !

Yersiz Yurtsuz Yazarı Kimdir ?

Yersiz Yurtsuz yazarı Edward W. Said 'dır. Edward W. Said yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Yersiz Yurtsuz PDF indir oku

Yersiz Yurtsuz indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Metis Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yersiz Yurtsuz TIKLA PDF İNDİR !

Yersiz Yurtsuz TIKLA PDF İNDİR !

Yersiz Yurtsuz, zamanımızın en önemli düşünürlerinden Edward Said'in çocukluk ve ilkgençlik yıllarına dair anılarını aktardığı samimi bir otobiyografi. Said'in küçüklüğünde yaşadığı kimi ikilemlerin, otoriter babasıyla ve hem çok sevdiği hem de içerlediği annesiyle ilişkilerinin onda bıraktığı izleri görmek mümkün bu anlatıda. Hayatının ilk yıllarında yaşadığı kimlik karmaşasının, kendi deyişiyle "budalalık derecesinde" İngilizvari bir adla Araplığı su götürmez bir soyadına sahip olmanın, Hıristiyan bir Amerikan vatandaşı olarak Filistin, Lübnan ve Mısır'da, ardından bir Arap olarak Amerika'da yaşamanın Said'in kimlik ve aidiyet konusundaki görüşlerini nasıl biçimlendirdiğini görmek de mümkün. Hepsinden önemlisi, Said'in "ülkeden ülkeye, şehirden şehre, evden eve, dilden dile, ortamdan ortama sürüklenişler" sonucunda gelişen "yersiz yurtsuzluk" haliyle barışıp, mezhepleri ve ülkeleri aşan entelektüel aidiyetini bulmasının hikâyesi olarak okunabilir bu anılar.


(Tanıtım Bülteninden)

Yersiz Yurtsuz TIKLA PDF İNDİR !Yersiz Yurtsuz TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Yersiz Yurtsuz, Edward W. Said

Yorum Gönder