30 Aralık 2021

Yeniden Çarmıha Gerilen İsa Nikos Kazancakis Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 32,5 TL
Yazarı: Nikos Kazancakis
Çevirmen: Tuğrul Tanyol

Yeniden Çarmıha Gerilen İsa indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nikos Kazancakis olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yeniden Çarmıha Gerilen İsa eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yeniden Çarmıha Gerilen İsa ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yeniden Çarmıha Gerilen İsa TIKLA PDF İNDİR !

Yeniden Çarmıha Gerilen İsa Yazarı Kimdir ?

Yeniden Çarmıha Gerilen İsa yazarı Nikos Kazancakis 'dır. Nikos Kazancakis yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Yeniden Çarmıha Gerilen İsa PDF indir oku

Yeniden Çarmıha Gerilen İsa indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yeniden Çarmıha Gerilen İsa TIKLA PDF İNDİR !

Yeniden Çarmıha Gerilen İsa TIKLA PDF İNDİR !
Yeniden Çarmıha Gerilen İsa, çağdaş Yunan ve dünya edebiyatının en seçkin kalemlerinden Nikos Kazancakis'in ünlü romanlarından biridir.

Yunanistan'ın Likovrisi köyünde Paskalya Yortusu'nda geçen olaylar, köyün ileri gelenlerinin İsa'nın Çarmıha Gerilişi'ni yeniden canlandırmak istemeleriyle başlar. Köyden bir İsa, bir Yahuda, bir Mecdelli Meryem, bir Yakup bir de Petrus seçilir.

Bu seçimlerden sonra köy, bir daha o eski köy, köylüler de eski köylüler olamazlar.
Gerçekleştirilmek istenen bu tiyatro oyunu bir gösteri olmaktan çıkıp hayatın ta kendisi olur.
Kazancakis bu romanında; Yunanlıların sonu iç savaşa kadar giden kendi iç çatışmalarını, komünizmi dinî inançlarının karşısında görüp çıkarlarına ters düşenleri Bolşeviklikle suçlamasıyla başlayan felaketleri acı bir ironiyle okuruna sunar.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 536

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Yeniden Çarmıha Gerilen İsa TIKLA PDF İNDİR !

04.11.2020

Kazancakis'in başyapıtı

Her ne kadar Zorba, yazarın başyapıtı olarak nitelense de yazım tekniği, kurgusu, kişileri ve olay örgüsü ve eleştirel bakış açısı ile "Yeniden Çarmıha Gerilen İsa" bir baş yapıt.


29.10.2020

Muhteşem.

Gerçekten harika bir kitap. Kazancakis çok başarılı bir yazar. Zorba ve Günaha Son Çağrı da harika kitaplar ama bu kitap bambaşka...


21.05.2009

KAZANCAKİS EDEBİYATIN ZİRVESİDİR

Bu eşsiz yazarı, sevigili hocam Tuğrul Tanyol´un temiz, ananadiline olabildiği kadar bağlı kalan  çevirisiyle daha çok sevdim. Her yapıtında olduğu gibi önümde arda arda kapılar açıldı.

Yeniden Çarmıha Gerilen İsa TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Yeniden Çarmıha Gerilen İsa, Nikos Kazancakis

Yorum Gönder