24 Aralık 2021

Yaşanmış Hikayeler Maksim Gorki Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,4 TL
Yazarı: Maksim Gorki
Çevirmen: Maksim Gorki

Yaşanmış Hikayeler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Maksim Gorki olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yaşanmış Hikayeler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yaşanmış Hikayeler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yaşanmış Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !

Yaşanmış Hikayeler Yazarı Kimdir ?

Yaşanmış Hikayeler yazarı Maksim Gorki 'dır. Maksim Gorki yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Yaşanmış Hikayeler PDF indir oku

Yaşanmış Hikayeler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yaşanmış Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !

Yaşanmış Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !

İnsanlar Arasında,Ana,Çocukluğum,Ekmeğimi Kazanırken,Benim Üniversitelerimgibi yapıtlarıyla Rus edebiyatının en saygın yazarları arasında yer alan Maksim Gorki, 1890'larda daha yirmili yaşlarda yazdığı öyküleriyle olağanüstü bir başarı kazandı, ünü hızla yayıldı, neredeyse Tolstoy ve Çehov gibi yazarlarla bir tutuldu. Gorki'nin bu dönemdeki öyküleri 1898'de "Eskizler ve Hikâyeler" başlığı altında iki ciltte yayımlandı. Ataol Behramoğlu, bu eserden yaptığı bir seçkiyiYaşanmış Hikâyelerbaşlığı altında topladı.Yaşanmış Hikâyeler'de Gorki'nin, başta "Makar Çudra", "Çelkaş" ve "Yirmi Altı Adam ve Bir Kız" olmak üzere en iyi öyküleri yer alıyor. Gorki'nin Rusya'da ayaktakımını konu aldığı "serseri döne­mi"ne ait bu öyküler insan sevgisi ve özgürlük tutkusuyla dolu.

(Tanıtım Bülteninden)

Yaşanmış Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !Yaşanmış Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Yaşanmış Hikayeler, Maksim Gorki

Yorum Gönder