5 Aralık 2021

Vicdanları Sorgulatan Hikaye Struma Aaron Nommaz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,4 TL
Yazarı: Aaron Nommaz
Çevirmen: Aaron Nommaz

Vicdanları Sorgulatan Hikaye Struma indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Aaron Nommaz olan ve Destek Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Vicdanları Sorgulatan Hikaye Struma eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Vicdanları Sorgulatan Hikaye Struma ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Vicdanları Sorgulatan Hikaye Struma TIKLA PDF İNDİR !

Vicdanları Sorgulatan Hikaye Struma Yazarı Kimdir ?

Vicdanları Sorgulatan Hikaye Struma yazarı Aaron Nommaz 'dır. Aaron Nommaz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Vicdanları Sorgulatan Hikaye Struma PDF indir oku

Vicdanları Sorgulatan Hikaye Struma indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Destek Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Vicdanları Sorgulatan Hikaye Struma TIKLA PDF İNDİR !

Vicdanları Sorgulatan Hikaye Struma TIKLA PDF İNDİR !

Struma, Balkanlarda bir nehrin adı iken, yaşanan olaylar yüzünden insanlığın büyük trajedilerinden birinin simgesine dönüştü. Bu ismi taşıyan gemi, devletler, hükümetler, sonu gelmez siyasi yazışmalar ve anlaşmazlıklar yüzünden Karadeniz'in soğuk sularına gömülürken yedi yüzden fazla sivil kadın, erkek ve çocuğun mezarı haline geldi. Yüzlerce insan, yüzlerce umut, yüzlerce aşk, korku, şefkat, hasret... Hepsi bir anda yok oldu. Bu ölüm gemisinden kurtulan tek kişi David Stoilar adlı genç bir adamdı. Elinizdeki kitapta Aaron Nommaz, David Stoilar'ın Romanya'da ve gemiye bindikten sonra yaşadıklarını incelikle, hüzünle, duyarlılıkla anlatırken bir çağa ve büyük bir trajediye tanıklık ediyor. Ve kitabın sonunda şu soruyu sormadan edemiyoruz: Bu dünyada zulüm ne zaman bitecek, savaşlar ne zaman son bulacak, insan soyu birbirini öldürmeyi ne zaman bırakacak, din, milliyet ve ırk adına işlenen cinayetler daha ne kadar devam edecek?

Nommaz'ın akıcı romanı bu (belki de çözümsüz) sorulara bir cevap niteliğinde ve diyor ki: İnsan vicdanı harekete geçtiği zaman umut da var demektir.

(Tanıtım Bülteninden)

Vicdanları Sorgulatan Hikaye Struma TIKLA PDF İNDİR !

01.11.2020

Değişen Yaşamlar

David ve Elana nın çocuklukta başlayan aşkı ve onlar büyüdükçe Romanya nın değişen yüzü ve acılarına tanık olacağınız hüzün ve aşkın kitabı

Vicdanları Sorgulatan Hikaye Struma TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Vicdanları Sorgulatan Hikaye Struma, Aaron Nommaz

Yorum Gönder