21 Aralık 2021

Türkan Ayşe Kulin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Ayşe Kulin
Çevirmen: Utku Lomlu

Türkan indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ayşe Kulin olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 344 sayfalık Türkan eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Türkan ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Türkan TIKLA PDF İNDİR !

Türkan Yazarı Kimdir ?

Türkan yazarı Ayşe Kulin 'dır. Ayşe Kulin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Türkan PDF indir oku

Türkan indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 344 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Türkan TIKLA PDF İNDİR !

Türkan TIKLA PDF İNDİR !

"Tüm insanlığın aklın ve vicdanın aydınlattığı yolda yürümeyi seçeceği gün, er veya geç gelecekti. Buna bütün kalbimle inanıyordum. Sabrımı ve sükûnetimi, bu inançtan alıyordum. O güne kadar, başa her gelen çekilecek! Oyunun kuralı böyle! Yaşam oyununun!
Ne demiş şair:
'Yaşamak şakaya gelmez…'"
Binlerce cüzamlıyı iyileştirdi, hayatın içine kattı… Kız çocukları başta olmak üzere, binlerce çocuğun okullu olmasını sağladı. Her zaman tek başınaydı ama hiçbir zaman yalnız değildi. Kimsenin yanında yer almak adına inançlarından, ilkelerinden ödün vermedi ama yüz binlerce insan onun yanında yer aldı.
Türkan Saylan… Tek ve tek başına!

(Tanıtım Bülteninden)

Türkan TIKLA PDF İNDİR !

29.09.2019

Türkan - Tek ve Tek Başına

İzmir Kitap Fuarı'nda kitabı imzalatma fırsatı bulmuştum. Türkan Saylan'ı tanımak isteyenlere bu kitabı öneririm.


01.07.2019

Harika

Türkan hanımı bu kadar tarafsız olduğu gibi anlatan bir kitap daha olamazdı. Ayşe Kulin'in okuduğum tün kitapları süper akıcı. Türkan Saylan'ı herkesin okuması tanıması gerektiğine inanıyorum. Çok akıcı, çok etkileyici çok çok çok ....


17.08.2011

etkileyici

kitabı ilk çıktığında bir solukta okudum, yaptıklarını, fedakarlıklarını, özverili kişiliğini okudukça etkilendim. Ayşe Kulin, çok güzel anlatmış Türkan Saylan´ı ..
çok daha fazlasıdır hayatı mutlaka, bir kitaba sığamayacak kadar..
ama Ayşe Kulin her zamanki başarılı...

Türkan TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Türkan, Ayşe Kulin

Yorum Gönder