1 Aralık 2021

Tespih Ağacının Gölgesinde Harper Lee Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Harper Lee
Çevirmen: Harper Lee

Tespih Ağacının Gölgesinde indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Harper Lee olan ve Epsilon Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 256 sayfalık Tespih Ağacının Gölgesinde eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tespih Ağacının Gölgesinde ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tespih Ağacının Gölgesinde TIKLA PDF İNDİR !

Tespih Ağacının Gölgesinde Yazarı Kimdir ?

Tespih Ağacının Gölgesinde yazarı Harper Lee 'dır. Harper Lee yazdığı bu eserle Pulıtzer Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Tespih Ağacının Gölgesinde PDF indir oku

Tespih Ağacının Gölgesinde indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Epsilon Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, 256 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tespih Ağacının Gölgesinde TIKLA PDF İNDİR !

Tespih Ağacının Gölgesinde TIKLA PDF İNDİR !

Bu ülkede beni korkutan tek şey şu: Devlet bir gün öyle bircanavarlaşacak ki, en küçük bireyler ayaklar altında ezilecek veartık yaşamanın hiçbir değeri kalmayacak. Şu yorgun dünyamızda Amerika'nın hâlâ tek ve benzersiz yanı, burada bir insanın beyninin götürebildiği yere kadar, istiyorsa da cehennemin dibine gidebilmesi; ancak bu da fazla sürmeyecek."

Harper Lee, 1960'lara damgasını vuran Pulitzer ödüllü başyapıtıBülbülü Öldürmek ile okurlarına Amerika'nın güneyinde yaşanan ırkçılıktan bir kesit sundu. Neredeyse yarım asır sonra karşımıza çıkan Tespih Ağacının Gölgesinde ile de işin aslını; adaletle adalet, doğruyla doğru arasında fark olduğu gerçeğini tokat gibi yüzümüze çarptı.

Bülbülü Öldürmek'te hikâyeyi gözünden izlediğimiz çocuk kahraman Scout, yani Jean Louise Finch, artık genç bir kadın. Yıllar sonra ihtiyar babası Atticus'u ziyaret etmek için New York'tan evine dönen Jean Louise, hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşıyor: Çocukluğundan beri inandığı ve güvendiği ne varsa, Atticus'un ihanetiyle yerle bir oluyor.

Harper Lee, mizah ve tutku dolu karakteri Scout'ın refakatinde, hiç kaybolmayan, aksine, güçlendikçe güçlenen ırkçılığın, insanın riyakâr doğasının ve gerçeğin hayal kırıklığı yüklü yapısının bir portresini çıkarıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Tespih Ağacının Gölgesinde TIKLA PDF İNDİR !Tespih Ağacının Gölgesinde TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Tespih Ağacının Gölgesinde, Harper Lee

Yorum Gönder