27 Aralık 2021

Surönü Diyalogları Oya Baydar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,05 TL
Yazarı: Oya Baydar
Çevirmen: Oya Baydar

Surönü Diyalogları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Oya Baydar olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Surönü Diyalogları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Surönü Diyalogları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Surönü Diyalogları TIKLA PDF İNDİR !

Surönü Diyalogları Yazarı Kimdir ?

Surönü Diyalogları yazarı Oya Baydar 'dır. Oya Baydar yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Surönü Diyalogları PDF indir oku

Surönü Diyalogları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Surönü Diyalogları TIKLA PDF İNDİR !

Surönü Diyalogları TIKLA PDF İNDİR !
Yaşamakta olduğumuz acılı günlerde, Diyarbakır Surönü'nde bir tanıklık, yüzleşme ve kendimizle hesaplaşma denemesi... Batı'dan gelen Türk'ün bakışı ile yakılıp yıkılmış bölge insanının içeriden bakışının dramatik karşılaşması. "Hendekçi çocukları hendeklerin arkasından çıkarıp önüne geçirmek için ne yaptık? Onlara eşit ve özgür yaşayacakları bir ülke verebildik mi?" sorusuna cesur ve içten bir cevap arayışı.

Her ölümün bizi birbirimizden biraz daha uzaklaştırdığı bu savaş günlerinde, Oya Baydar barışı neden bir kez daha ıskaladığımızı iki tarafa da soruyor.

Siyaseti aşan, yürekten gelen, duygularla örülmüş bir barış çığlığı...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 128

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Surönü Diyalogları TIKLA PDF İNDİR !

16.04.2018

Gerçekçi, yürek yakan diyaloglar...

Okuyun, okutun derim. İçim yana yana, kalbim sıkışarak, sürekli durup nefes alarak okudum. Hala da sindirebilmiş değilim.

Surönü Diyalogları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Surönü Diyalogları, Oya Baydar

Yorum Gönder