12 Aralık 2021

Son Nefes Havaya Karışmadan Paul Kalanithi Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,25 TL
Yazarı: Paul Kalanithi
Çevirmen: Paul Kalanithi

Son Nefes Havaya Karışmadan indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Paul Kalanithi olan ve Altın Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Son Nefes Havaya Karışmadan eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Son Nefes Havaya Karışmadan ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Son Nefes Havaya Karışmadan TIKLA PDF İNDİR !

Son Nefes Havaya Karışmadan Yazarı Kimdir ?

Son Nefes Havaya Karışmadan yazarı Paul Kalanithi 'dır. Paul Kalanithi yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Son Nefes Havaya Karışmadan PDF indir oku

Son Nefes Havaya Karışmadan indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altın Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Son Nefes Havaya Karışmadan TIKLA PDF İNDİR !

Son Nefes Havaya Karışmadan TIKLA PDF İNDİR !


Otuz altı yaşında başarılı bir beyin cerrahı olarak yıllarını verdiği yüksek tıp ihtisasını tamamlayıp tam emeklerinin karşılığını almak üzereyken, dördüncü evre akciğer kanseri olduğunu öğrenen Paul Kalanithi, kendini bir anda ölümle yüz yüze bulmuştu. Düne kadar ölümcül hastalıkları tedavi eden bir hekimken, bugün hasta yatağında yaşam mücadelesi veren kendisiydi. Karısıyla hayalini kurdukları ve ulaşmaya çok yaklaştıkları gelecek bir anda buharlaşıvermişti. Paul, herkesin bir başına yüzleştiği ve hiç kimsenin muaf olmadığı o en büyük eşitleyiciye birinci elden tanıklık etmek üzereydi. "Yaşayan her şey ölmeye mahkûmken, hayatı anlamlı kılan nedir?" Hayatı boyunca bu soruya kafa yoran Paul Kalanithi, yazdığı ilk ve son kitapta, insan hayatını ölüm ve yok oluş karşısında bile anlamlı kılan şeyin ne olduğunu sorgularken, her ikisini de bizzat tecrübe etmiş yetenekli bir yazarın gözünden doktor-hasta ilişkisine ışık tutuyor.
(Tanıtım Bülteninden)

Son Nefes Havaya Karışmadan TIKLA PDF İNDİR !

24.09.2020

mutsuz son

Şifa vermek için uğraşan bir doktorun , ölüme adım adım giden günlerini birlikte yaşayacağınız gerçekçi bir kitap.


13.04.2020

Ölüm ne kadar da yakın

Ölüm gerçeği ile o kadar yakınız ama bir o kadar da bu gerçeği unutuyoruz ki... kitabı etkileyici kılan  en önemli şey ise ölümü birinci ağızdan bu kadar gerçekçi okumak.


02.11.2019

Düşünsene;

İleride iyi yerlere gelebilmek için çok çalışıyorsun , ailenle sorunlar yaşıyor para sıkıntısı çekiyorsun ama  sonucunda buna değiyor . Başarılı bir doktor oluyorsun . Evleniyorsun . Güzel bir evin var . Harika arkadaşlar  zamanın nasıl geçtiğini anlamaz hale geliyor eşinle güzel hayaller kuruyorsun. Ama bir gün hayat seni öyle bir yerden vuruyor ki hergün hastaneye gidip iyileştirmeye çalıştığın ağır hastalarının yerini sen almışsın . Hayatın ne kadar acımasız ama bir o kadar da mücadele gerektirdiğini anlıyor insan .

Son Nefes Havaya Karışmadan TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Son Nefes Havaya Karışmadan, Paul Kalanithi

Yorum Gönder