1 Aralık 2021

Sevilen Toni Morrison Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 28,0 TL
Yazarı: Toni Morrison
Çevirmen: Püren Özgören

Sevilen indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Toni Morrison olan ve Sel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sevilen eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sevilen ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sevilen TIKLA PDF İNDİR !

Sevilen Yazarı Kimdir ?

Sevilen yazarı Toni Morrison 'dır. Toni Morrison yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Sevilen PDF indir oku

Sevilen indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sevilen TIKLA PDF İNDİR !

Sevilen TIKLA PDF İNDİR !

Kölelik cehennemine içeriden bir gözle bakan Sevilen, çocuklarıyla birlikte kölelikten kaçan bir kadının özgürlük savaşını anlatıyor. Geçmişin ağırlığını omuzlarından yıllar sonra dahi indiremeyen, onun hayaletleriyle boğuşan Sethe, annelik vicdanıyla, kadınlığıyla ve ait olduğu toplumla hesaplaşıyor. Kadınlık ve annelik duygularıyla müthiş bir şekilde harmanlamış Toni Morrison'ın bu dev eseri, zalimliklerle dolu bir tarihe ışık tutarken, siyahi bir ailenin merkezinde çok kişisel bir varoluş hikâyesinin duygu dolu inceliklerini ıskalamamayı başarıyor.


Acı ve güzelliği yan yana getiren şiirsel diliyle Toni Morrison'a Pulitzer Ödülü'nü kazandıran Sevilen, büyülü atmosferi ve doğaüstü detaylarıyla fazlasıyla sahici bir masal...

(Tanıtım Bülteninden)

Sevilen TIKLA PDF İNDİR !

08.08.2020

Dili ve etkisi

Çok güzel bir kitap. Dili çok yorucu değil fazla betimlemeler de yok ancak yine de okuması çok kolay değil zaman gitgelleri çok oluyor ve farklı farklı ağızlardan anlatılıyor dikkatli okumak gerek. Ancak kitap duyguları çok güzel hissettiriyor, yaşanan sıkıcı atmosferi alttan alta siz de hissediyorsunuz.


22.05.2020

sayısal numaralar

Çok etkilenerek okuduğum bir kitap oldu, yazarın sayılarla oynaması ve sayıları keşfederek bir yere varmak da ayrıca keyifli oldu.


19.10.2019

sevilen-

"Bir zenci, ayakları varsa, onları mutlaka kullanmalı. Aynı yerde çok uzun süre oturursa, biri o ayakları bağlamanın bir yolunu bulabilir." daha ne desin bize c'anım Morrison. Bayılarak okudum.  Kitabın isminin sevilen olma ironisini , girişinde enfes bir netlikle çarpmıştır yüzümüze.

Sevilen TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Sevilen, Toni Morrison

Yorum Gönder