10 Aralık 2021

Saklambaç-Bir Dedektif John Rebus Polisiyesi 2 Ian Rankin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Ian Rankin
Çevirmen: Cem Demirkan

Saklambaç-Bir Dedektif John Rebus Polisiyesi 2 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ian Rankin olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Saklambaç-Bir Dedektif John Rebus Polisiyesi 2 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Saklambaç-Bir Dedektif John Rebus Polisiyesi 2 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Saklambaç-Bir Dedektif John Rebus Polisiyesi 2 TIKLA PDF İNDİR !

Saklambaç-Bir Dedektif John Rebus Polisiyesi 2 Yazarı Kimdir ?

Saklambaç-Bir Dedektif John Rebus Polisiyesi 2 yazarı Ian Rankin 'dır. Ian Rankin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Saklambaç-Bir Dedektif John Rebus Polisiyesi 2 PDF indir oku

Saklambaç-Bir Dedektif John Rebus Polisiyesi 2 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Saklambaç-Bir Dedektif John Rebus Polisiyesi 2 TIKLA PDF İNDİR !

Saklambaç-Bir Dedektif John Rebus Polisiyesi 2 TIKLA PDF İNDİR !

Edinburgh'da yaşayan uyuşturucu bağımlısı bir genç evinde ölü bulunur. Dedektif John Rebus olay yerine gittiğinde, karşısındaki manzaranın perde arkasında, aşırı doz kaynaklı bir ölümden daha fazlası olduğunu görür. Ceset yerde, iki mumun arasında, çarmıha gerilmiş İsa gibi kolları iki yana açık halde yatmaktadır. Yerde yatan bu genç bir tür ayinin kurbanı mıdır? Yoksa çok daha karmaşık ve özenle gizlenmiş bir suçun mu izlerini taşımaktadır?

Dedektif Rebus, bu soruların yanıtlarını ararken kendini hesapta olmayan bir dizi olayın tam ortasında bulur.

Biri veya birileri açıkça suyu bulandırmaya çalışmaktadır. Rebus, bu ölümün ardında yatan gerçeği çözmek isterken hiç ummadığı kişileri karşısında bulacaktır.

Kitapları yirmiden fazla dile çevrilen İskoç polisiye roman yazarı Ian Rankin, incelikle işlediği Dedektif John Rebus karakterinin bu yeni macerasında okuru da bir dedektif gibi düşünmeye davet ediyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Saklambaç-Bir Dedektif John Rebus Polisiyesi 2 TIKLA PDF İNDİR !

07.05.2019

Dedektifin İskoç'çası...İskoç'un dedektifçesi

Tam olarak Nev'i şahsına münhasır biri Rebus.Mütevazı tavırlarla İskoç'lar hakkındaki peşin hükümlülüğümüzü kıracak gibi..Ne cimri ne de ...İyisi mi Edinburgh ve Fife çevresini bu adamın şahsında kendini merak ettirecek "yüksek topraklar" olarak ajandamıza koyalım.

Saklambaç-Bir Dedektif John Rebus Polisiyesi 2 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Saklambaç-Bir Dedektif John Rebus Polisiyesi 2, Ian Rankin

Yorum Gönder