9 Aralık 2021

Şahmerdan Sait Faik Abasıyanık Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,8 TL
Yazarı: Sait Faik Abasıyanık
Çevirmen: Sait Faik Abasıyanık

Şahmerdan indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sait Faik Abasıyanık olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Şahmerdan eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şahmerdan ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şahmerdan TIKLA PDF İNDİR !

Şahmerdan Yazarı Kimdir ?

Şahmerdan yazarı Sait Faik Abasıyanık 'dır. Sait Faik Abasıyanık yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Şahmerdan PDF indir oku

Şahmerdan indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şahmerdan TIKLA PDF İNDİR !

Şahmerdan TIKLA PDF İNDİR !
"1953'te Sait Faik, ikinci Türk olarak, Amerika'daki Uluslararası Mark Twain Derneği'nin onur üyeliği payesini aldı. Bu kadarı küçük bir haber olarak gazetelerde çıktı çıkmasına ama, sanatçılar gazete sütunları için pek çekici konu değildi. Oysa bundan önceki Mark Twain üyeliği ilk Türk olarak Atatürk'e verilmişti. Şimdi ikinci Türk de Sait Faik oluyordu. Aradan yıllar geçti, bugüne kadar başka hiçbir Türk bu onura layık görülmedi."
Ara Güler (kitaptan, s.139)



Sayfa Sayısı: 142

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Şahmerdan TIKLA PDF İNDİR !Şahmerdan TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Şahmerdan, Sait Faik Abasıyanık

Yorum Gönder