9 Aralık 2021

Saf Bir Yürek-Kısa Klasik Gustave Flaubert Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,53 TL
Yazarı: Gustave Flaubert
Çevirmen: Gustave Flaubert

Saf Bir Yürek-Kısa Klasik indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gustave Flaubert olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Saf Bir Yürek-Kısa Klasik eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Saf Bir Yürek-Kısa Klasik ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Saf Bir Yürek-Kısa Klasik TIKLA PDF İNDİR !

Saf Bir Yürek-Kısa Klasik Yazarı Kimdir ?

Saf Bir Yürek-Kısa Klasik yazarı Gustave Flaubert 'dır. Gustave Flaubert yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Saf Bir Yürek-Kısa Klasik PDF indir oku

Saf Bir Yürek-Kısa Klasik indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Saf Bir Yürek-Kısa Klasik TIKLA PDF İNDİR !

Saf Bir Yürek-Kısa Klasik TIKLA PDF İNDİR !

"Saf Bir Yüreköyküsü sıradan bir yaşamın, bağlandığına coşkudan uzak bir biçimde bağlanan, taze, ekmek gibi yumuşak, dindar ve yoksul bir köylü kadının öyküsüdür."

- Flaubert

Fransız edebiyatında gerçekçiliğin öncüsü sayılan Gustave Flaubert, birçoklarınca başyapıt kabul edilen öyküsüSaf Bir Yürek'te, biricik aşkı Théodore askere alınmamak için hali vakti yerinde bir kadınla evlenince, çalıştığı çiftlikten ayrılıp başka bir kentte yaşayan dul bir kadının hizmetçisi olan Félicité'nin öyküsünü anlatır. Karşılıksız veren, karşılıksız seven bu talihsiz kızın hikâyesi eşliğinde ruhsal bir yolculuğa çıkarır okuru. Flaubert'in tüm yazınsal ustalığını sergileyen bu eşsiz öyküyü Samih Rifat'ın çevirisiyle sunuyoruz.

(Tanıtım Bülteninden)

Saf Bir Yürek-Kısa Klasik TIKLA PDF İNDİR !Saf Bir Yürek-Kısa Klasik TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Saf Bir Yürek-Kısa Klasik, Gustave Flaubert

Yorum Gönder