24 Aralık 2021

Sadece Sarılıp Uyuyacağız Merryliss Taylor Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,13 TL
Yazarı: Merryliss Taylor
Çevirmen: Merryliss Taylor

Sadece Sarılıp Uyuyacağız indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Merryliss Taylor olan ve Lovely yayınevinin yayınlamış olduğu, 184 sayfalık Sadece Sarılıp Uyuyacağız eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sadece Sarılıp Uyuyacağız ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sadece Sarılıp Uyuyacağız TIKLA PDF İNDİR !

Sadece Sarılıp Uyuyacağız Yazarı Kimdir ?

Sadece Sarılıp Uyuyacağız yazarı Merryliss Taylor 'dır. Merryliss Taylor yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Sadece Sarılıp Uyuyacağız PDF indir oku

Sadece Sarılıp Uyuyacağız indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Lovely yayınevi tarafından yayınlanan, 184 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sadece Sarılıp Uyuyacağız TIKLA PDF İNDİR !

Sadece Sarılıp Uyuyacağız TIKLA PDF İNDİR !

Bazen yolda karşılaştığınız hatta göz göze geldiğiniz, omzunuzun değdiği ama yanından geçip gittiğiniz birinin, aslında hayatınızı değiştirecek kişi olabileceğini düşündünüz mü hiç? Bu bana her zaman çok ilginç gelmiştir. Önemsemediğimiz birinin söylediği basit bir cümleyi ciddiye almamamız, acaba bize neler kaybettirdi?

O otobüsü kaçırmak ya da kaçırmamak, oraya beş dakika erken gitmek veya geç kalmak, onunla tanışmak yahut ondan kaçmak; bize neler getirdi ya da bizden neleri götürdü?

Sahiden de dün hoşlanmadığımız bir şarkı, bugün en sevdiğimiz şarkı olabilir. Dün nefret ettiğimiz o kız ya da oğlan, bugün en yakın arkadaşımız veya aradığımız aşk olabilir…

İşte "Sadece Sarılıp Uyuyacağız" isimli bu romanımda; annesini erken yaşta kaybeden, babası tarafından hiç sevilmeyen henüz 22 yaşında olan Josephine, sokaklarda yaşamak zorunda kalır. Sürekli suistimal edilen, gülmesi dahi yanlış anlaşılan, insanlar tarafından hep haksızlığa uğrayan bu genç kız; zaman sonra herkesten ve her şeyden korkan, güvensiz biri hâline gelir. Geçirdiği bir trafik kazası sonucunda, müşahede altında bulunduğu hastanenin koridorunda gizemli bir adam olan Bay A. ile karşılaşır. Gel gör ki ona nasıl davranacağını bilmeyen Josephine, farkında değildi. Genç kız, hiç tahmin etmediği büyük bir aşkın içine düşecekti ve artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı.

Kendinizden çok şey bulacağınız, akıl almaz kurgusuyla ve trajik finaliyle okurken gözyaşlarınıza engel olamayacağınız sırlarla dolu bu esrarengiz eserim, sarılmanın gücünü göstermesinin yanı sıra bir de ıskaladıklarınızı fark etmenizi sağlayacak ve sizi en sevdiklerinizle buluşturacak.

Iskalamamanız umuduyla…

Merryliss Taylor

ÖN SÖZ

Duyduklarımız, her zaman anladıklarımız değildir.

(Tanıtım Bülteninden)

Sadece Sarılıp Uyuyacağız TIKLA PDF İNDİR !

10.07.2020

Merry :)

yazarın ilk çıkardığı FQ zekası ile kendisine hayran kaldım. Bu kitap gercekten cok ozel olmus yüreğine kalemine sağlık. Adı ile içeriği  çok farklı. Söylenecek çok sey var sadece sarılıp uyuyacağız ile ilgili ama mutlaka okunmalı demek bile yeter :(


08.06.2020

Süper Bir Kitap

Kesinlikle tavsiye edeceğim bir kitap. Başlangıçta belki sıkıcı gelip hatta şaşırarak okuduğunuz ama sonlara doğru olaylar geliştikçe duygulandığınız bir kitap.


12.02.2020

Sultaneylem

Kitabı sonuna kadar okuyabilirseniz ne kadar guzel oldugunu anlayacaksiniz. cümlesinden başlarda kötü olduğunu ilerledikçe degiştigini anlamışsinizdir sanirim

Sadece Sarılıp Uyuyacağız TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Sadece Sarılıp Uyuyacağız, Merryliss Taylor

Yorum Gönder