17 Aralık 2021

Sabotaj Çetesi Edward Abbey Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 31,5 TL
Yazarı: Edward Abbey
Çevirmen: Nuray Önoğlu

Sabotaj Çetesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Edward Abbey olan ve Sel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 399 sayfalık Sabotaj Çetesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sabotaj Çetesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sabotaj Çetesi TIKLA PDF İNDİR !

Sabotaj Çetesi Yazarı Kimdir ?

Sabotaj Çetesi yazarı Edward Abbey 'dır. Edward Abbey yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Sabotaj Çetesi PDF indir oku

Sabotaj Çetesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 399 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sabotaj Çetesi TIKLA PDF İNDİR !

Sabotaj Çetesi TIKLA PDF İNDİR !

Maden şirketlerinin, yol çalışmalarının, köprülerin, reklam tabelalarının, devasa barajların ve her tür endüstriyel saldırganlığın Amerikan doğasında ve doğal yaşamında açtığı yaralar, çevreyi geri döndürülemez bir yıkıma sürüklemekte, eşsiz güzellikleriyle derin kanyonlar, ıssız çöller ve gürüldeyen berrak nehirler hızla yok edilmektedir. Ancak kader, dört uçarı doğa âşığını bu gidişata şiddet yoluyla son verecek, yıkımın müsebbiplerine korkulu düşler gördürecek gizli bir eko-direniş örgütünde bir araya getirir: Sabotaj Çetesi gözünü budaktan sakınmayacaktır.

Doğa ve yaşam savunusunu bütün eserlerinin ana teması haline getiren, tabiata yürekten bağlı Edward Abbey'in, 1970'lerde yükselişe geçen çevre mücadelesine ilham ve selam vermeyi de ihmal etmeden kaleme aldığı Sabotaj Çetesi; engin bilgelikle, zengin ayrıntılarla ve eşsiz bir mizah duygusuyla dolu bir roman.

(Tanıtım Bülteninden)

Sabotaj Çetesi TIKLA PDF İNDİR !Sabotaj Çetesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Sabotaj Çetesi, Edward Abbey

Yorum Gönder