10 Aralık 2021

Petersburg Öyküleri Nıkolay Vasilyeviç Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,85 TL
Yazarı: Nıkolay Vasilyeviç
Çevirmen: Nıkolay Vasilyeviç

Petersburg Öyküleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nıkolay Vasilyeviç olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Petersburg Öyküleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Petersburg Öyküleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Petersburg Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

Petersburg Öyküleri Yazarı Kimdir ?

Petersburg Öyküleri yazarı Nıkolay Vasilyeviç 'dır. Nıkolay Vasilyeviç yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Petersburg Öyküleri PDF indir oku

Petersburg Öyküleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Petersburg Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

Petersburg Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !
Gogol'ün Rus edebiyatının kaderini değiştiren hikâyelerini bir araya getiren Petersburg Öyküleri, kendisinden sonra gelen yazarlar kuşağı için büyük bir ilham kaynağı oldu.Petersburg Öyküleri'nde, Rusya'nın ünlü bulvarlarından geçip memurların tekdüze yaşamlarına, soyluların gösterişli yemek davetlerine, yoksul bir ressamın virane atölyesine konuk oluyoruz. Kahkahayla gözyaşı arasında hassas bir dengede ilerleyen öyküler, her satırda bize gülmenin karanlık yüzünü hissettiyor. Yayımlandığı dönemde Gogol'ün büyük toplumsal tepkiyle karşılaşmasına sebep olan öyküler, Çarlık Rusyası'nda yaşanan sosyal sınıf çelişkisini zekâ dolu bir alaycılıkla yansıtıyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 278

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: İletişim Yayıncılık Petersburg Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

21.02.2015

PORTRE

bu kitapta palto fayton nevski bulvarı portre burun villada geceler bir delinin hatıra defteri adlı hikayeleri bulacaksınız. destoyevskinin hepimiz gogol´ün palto´sundan çıktık dediği palto işte bu kitapta. ancak beni en çok etkileyen öykü portre odu. sonunu merakla bekliyorsunuz ve oradaki betimlemeler tek kelime ile mükemmel.herkese gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim bir kitap.

Petersburg Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Petersburg Öyküleri, Nıkolay Vasilyeviç

Yorum Gönder