19 Aralık 2021

Notre-Dame'ın Kamburu-Fotoğraflı Klasik Victor Hugo Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,55 TL
Yazarı: Victor Hugo
Çevirmen: İsmet Birkan

Notre-Dame'ın Kamburu-Fotoğraflı Klasik indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Victor Hugo olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Notre-Dame'ın Kamburu-Fotoğraflı Klasik eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Notre-Dame'ın Kamburu-Fotoğraflı Klasik ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Notre-Dame'ın Kamburu-Fotoğraflı Klasik TIKLA PDF İNDİR !

Notre-Dame'ın Kamburu-Fotoğraflı Klasik Yazarı Kimdir ?

Notre-Dame'ın Kamburu-Fotoğraflı Klasik yazarı Victor Hugo 'dır. Victor Hugo yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Notre-Dame'ın Kamburu-Fotoğraflı Klasik PDF indir oku

Notre-Dame'ın Kamburu-Fotoğraflı Klasik indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Notre-Dame'ın Kamburu-Fotoğraflı Klasik TIKLA PDF İNDİR !

Notre-Dame'ın Kamburu-Fotoğraflı Klasik TIKLA PDF İNDİR !

"Quasimodo" Paskalya'dan sonraki ilk pazara verilen addır aslında. XX. yüzyıl Paris'inde Notre-Dame Kilisesi'nin ön avlusundaki kerevete, kimsesiz bebekler bırakılırdı. Başrahip Frollo, böyle bir günde bulduğu sakat bebeği himayesine alır ve ona Quasimodo adını verir. Onu büyütür ve kilisenin zangocu yapar; ancak çanın sesi altın kalpli Quasimodo'nun giderek sağır olmasına yol açar. Ne var ki, Quasimodo'nun koruyucusu kabul edip büyük sevgi ve bağlılık duyarak büyüdüğü başrahip, karanlık iç dünyasına hapsolmuş, dizginleyemediği nefretinin pençesinde kıvranan biridir.

Victor Hugo, olayları ince ince ördüğüNotre-Dame'ın Kamburuadlı ünlü eserinde, insan hayatında kaderin yerini sorgulamış, kaleme alındığından bu yana birçok sanat eserine, özellikle de filmlere esin kaynağı olan muhteşem bir roman çıkarmıştır ortaya.

Notre-Dame'ın Kamburuaynı zamanda Paris kentinin romanıdır. Hugo, şehrin o dönemini tüm ayrıntılarıyla, Fransız dilinin tüm zenginliğini kullanarak aktarmış, Paris'in diğer karakterlerden rol çalmasına yol açmıştır.

Türkiye'den 20 çağdaş fotoğrafçı Can Klasikleri'nin bu özel dizisi için 20 kitabın kapak fotoğrafını özgün yorumlarıyla hazırladı.

(Tanıtım Bülteninden)

Notre-Dame'ın Kamburu-Fotoğraflı Klasik TIKLA PDF İNDİR !Notre-Dame'ın Kamburu-Fotoğraflı Klasik TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Notre-Dame'ın Kamburu-Fotoğraflı Klasik, Victor Hugo

Yorum Gönder