10 Aralık 2021

Neva Bulvarı Nikolay Gogol Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,53 TL
Yazarı: Nikolay Gogol
Çevirmen: Mehmet Yılmaz

Neva Bulvarı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nikolay Gogol olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 56 sayfalık Neva Bulvarı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Neva Bulvarı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Neva Bulvarı TIKLA PDF İNDİR !

Neva Bulvarı Yazarı Kimdir ?

Neva Bulvarı yazarı Nikolay Gogol 'dır. Nikolay Gogol yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Neva Bulvarı PDF indir oku

Neva Bulvarı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 56 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Neva Bulvarı TIKLA PDF İNDİR !

Neva Bulvarı TIKLA PDF İNDİR !

Neva Bulvarı, Gogol'ün Rus edebiyatının mihenk taşı kabul edilen Petersburg Öyküleri adlı derlemesindeki diğer öyküler gibi "küçük adam"ın yazgısını anlatır. Çarlık Rusya'sında yaşanan sosyal sınıf çatışmasını, biri ressam diğeri subay iki arkadaş ve onların âşık oldukları iki kadın üzerinden anlatan öykünün bir diğer karakteri Petersburg yaşamının bütün ihtişamı ve sefaletiyle akıp gittiği Neva Bulvarı'dır.

"Gogol tuhaf bir yaratıktı, ama zaten deha hep tuhaftır." -Vladimir Nabokov

(Tanıtım Bülteninden)

Neva Bulvarı TIKLA PDF İNDİR !Neva Bulvarı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Neva Bulvarı, Nikolay Gogol

Yorum Gönder