5 Aralık 2021

Masallar Hermann Hesse Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,1 TL
Yazarı: Hermann Hesse
Çevirmen: İris Kantemir

Masallar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hermann Hesse olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Masallar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Masallar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Masallar TIKLA PDF İNDİR !

Masallar Yazarı Kimdir ?

Masallar yazarı Hermann Hesse 'dır. Hermann Hesse yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Öykü türündedir.

Masallar PDF indir oku

Masallar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Masallar TIKLA PDF İNDİR !

Masallar TIKLA PDF İNDİR !
Masallar, ünlü Alman yazarı Hermann Hesse'nin 'Masallar' (1920), 'Fabulier Kitabı' (1935), 'Düş Gezintileri' (1945) ve 'Savaş ve Barış' adlı kitaplarında yer alan bütün masallarını içermektedir. Hermann Hesse, masallarla ilgili olarak şöyle der: "Hayalgücü ve duyguları paylaşabilme yeteneği, sevginin türlerinden başka bir şey değildir."



Sayfa Sayısı: 246

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Masallar TIKLA PDF İNDİR !Masallar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Öykü
Etiketler; Edebiyat, Dünya Öykü, Masallar, Hermann Hesse

Yorum Gönder