12 Aralık 2021

Kızılgerdan Jo Nesbo Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 31,2 TL
Yazarı: Jo Nesbo
Çevirmen: Can Yapalak

Kızılgerdan indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jo Nesbo olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kızılgerdan eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kızılgerdan ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kızılgerdan TIKLA PDF İNDİR !

Kızılgerdan Yazarı Kimdir ?

Kızılgerdan yazarı Jo Nesbo 'dır. Jo Nesbo yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Kızılgerdan PDF indir oku

Kızılgerdan indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kızılgerdan TIKLA PDF İNDİR !

Kızılgerdan TIKLA PDF İNDİR !

Harry Hole zor bulunan, özel bir suikast silahının ülkeye gizlice sokulduğunu haber alır. Bu arada İkinci Dünya Savaşı'nda cephede bulunmuş eski bir Nazi sempatizanı, boğazı kesilmiş halde bulunur. Bir süre sonra, Harry'nin çok değer verdiği bir arkadaşı öldürülür. Öldürüldüğü gece neden Harry'ye ulaşmaya çalışmıştır?

Harry'nin araştırması onun, kendi adaletini yerine getirmeye kararlı bir katille karşı karşıya olduğunu gösterir. Harry Hole bir kez daha birbirinden bağımsız görünen bu vakaları çözmek ve katili durdurmak zorundadır.

Kızılgerdan'ı okumak iyi bir aksiyon filmi izlemeye benziyor. Nesbo'nun sahneleri o kadar canlı ki adeta büyük ekranda izleniyormuş duygusu veriyor. Temposu hızlı. Olay örgüsü titiz ve zengin, karakterler ise ilgi çekici.

USA Today

(Tanıtım Bülteninden)

Kızılgerdan TIKLA PDF İNDİR !

12.04.2019

Harry Hole

Harry Hole serisinin 3. kitabı; hem günümüz hem de geçmiş arasında gidip gelen hareketli bir maceraya hazır olun.


05.04.2019

Adeta bir film izliyorsunuz

Kitabı sitenin instagram çekilişinden kazanmıştım, yazar ve kitap hakkında hiçbir bilgim yoktu. Kitabı okumaya başladım ve bir daha bırakmak istemedim... İlk kez 580 sayfalık romanı çok kısa bir sürede bitirdim. Kitabı okurken sanki film izliyormuş gibi hissettim, olay örgüsündeki detaylar harika. Serinin diğer kitaplarını da en kısa sürede okumaya başlıyorum.

Kızılgerdan TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Kızılgerdan, Jo Nesbo

Yorum Gönder