10 Aralık 2021

Kader Kuyusu Mehmed Uzun Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,25 TL
Yazarı: Mehmed Uzun
Çevirmen: Mehmed Uzun

Kader Kuyusu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmed Uzun olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kader Kuyusu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kader Kuyusu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kader Kuyusu TIKLA PDF İNDİR !

Kader Kuyusu Yazarı Kimdir ?

Kader Kuyusu yazarı Mehmed Uzun 'dır. Mehmed Uzun yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kader Kuyusu PDF indir oku

Kader Kuyusu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kader Kuyusu TIKLA PDF İNDİR !

Kader Kuyusu TIKLA PDF İNDİR !
Ölümlerle başlayan hayatlar ve yazgılarına yenilen, sürgün edilen, farklı kültürler içinde şekillenen, parçalanan kozmopolit Kürt aydınları...

Kürtlerin en önemli aydınlarından Celadet Bedirhan'ın İstanbul'daki elit yaşamından, sürgün yıllarına, ardından Şam'a yerleşmesine ve yine yoksulluk içindeki ölüm yıllarına dek uzun bir dönemi kapsayan "Kader Kuyusu" bir yandan da dönemi, dünya savaşını, özgürlük mücadelesini, yenilgileri, yalnızlığı ve yaşanan çaresizlikleri de anlatmaktadır.



Sayfa Sayısı: 389

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: İthaki Yayınları Kader Kuyusu TIKLA PDF İNDİR !

19.04.2020

Kesinlikle okunmalı.

Elinizden bırakmak istemeyeceğiniz akıcılıkta mükemmel bir anlatımla okuyucuyu kitabın ve o dönemin içine sokabilen, tarafsız aynı zamanda eleştirel bakış açısıyla kendinizi romanda bulabileceğiniz derinlikte bir anlatım.


09.01.2014

Kürt edebiyatının destancısı...

Mehmed Uzun her bölümüne Mir Celadet´in hayatının kesitlerine ait bir fotoğrafı anlatarak başladığı romanında kitabın ana karakterini romana dahil ederek yazılış biçimi ile de çok farklı bir romana imza atmış.tarihi olaylar ve tarihi kişilikler müthiş akıcı ve berrak bir dille anlatılmış.Kansere yenik düşen ve artık aramızda olmayan Uzun, Kürt edebiyatının kapılarını tüm dünyaya açmayı başarmış bir yazar olarak anılacaktır.


06.04.2010

Etkileyici anlatım...

Yazarın enfes anlatımı ve sürükleyici konusu olan çok çok güzel ve keyif aldığım bir kitap oldu... Yer yer kendi kimliğine de objektif bakıp eleştiri yapmış olduğu gözleniyor... Güzel ve akıcı bir kitap. Tavsiye edilir.

Kader Kuyusu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kader Kuyusu, Mehmed Uzun

Yorum Gönder