31 Aralık 2021

İnsanlığın Yıldızının Parladığı Anlar Stefan Zweig Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,4 TL
Yazarı: Stefan Zweig
Çevirmen: Stefan Zweig

İnsanlığın Yıldızının Parladığı Anlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stefan Zweig olan ve Zeplin Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İnsanlığın Yıldızının Parladığı Anlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İnsanlığın Yıldızının Parladığı Anlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İnsanlığın Yıldızının Parladığı Anlar TIKLA PDF İNDİR !

İnsanlığın Yıldızının Parladığı Anlar Yazarı Kimdir ?

İnsanlığın Yıldızının Parladığı Anlar yazarı Stefan Zweig 'dır. Stefan Zweig yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

İnsanlığın Yıldızının Parladığı Anlar PDF indir oku

İnsanlığın Yıldızının Parladığı Anlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Zeplin Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İnsanlığın Yıldızının Parladığı Anlar TIKLA PDF İNDİR !

İnsanlığın Yıldızının Parladığı Anlar TIKLA PDF İNDİR !

Yaşamın her alanında olduğu gibi tarihin akışında da pek çok sıradan ve önemsiz olay gerçekleşir. Ancak öyle gelişmeler vardır ki, insanlığın geleceğini belirleyerek ânı unutulmaz kılarlar. Bu anların gerçekleştiği tarihler, insanlık tarihine altın harflerle not düşülür.

Zweig, İnsanlığın Yıldızının Parladığı Anlar'da tarihin kırılma noktası niteliğindeki gelişmelerin arka planına mercek tutuyor, o gelişmeler hakkında bilinmeyenleri açıklığa kavuşturuyor. Bizans'ın fethi, Waterloo, Eldorado'nun keşfi bunlardan birkaçı…

Zweig, bu anları insanlığın yıldızının parladığı anlar olarak tanımlamış olmasının sebebini ise şöyle açıklıyor: "Nasıl yıldızlar parlaklıklarıyla ve değişmez bir yasayla geceyi aydınlatıyorsa, o anlar da faniliği aydınlatmaktadır."

(Tanıtım Bülteninden)

İnsanlığın Yıldızının Parladığı Anlar TIKLA PDF İNDİR !İnsanlığın Yıldızının Parladığı Anlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, İnsanlığın Yıldızının Parladığı Anlar, Stefan Zweig

Yorum Gönder