7 Aralık 2021

İmam-ı Azam Ebu Hanife Sinan Yağmur Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,8 TL
Yazarı: Sinan Yağmur
Çevirmen: Sinan Yağmur

İmam-ı Azam Ebu Hanife indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sinan Yağmur olan ve Kapı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İmam-ı Azam Ebu Hanife eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İmam-ı Azam Ebu Hanife ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İmam-ı Azam Ebu Hanife TIKLA PDF İNDİR !

İmam-ı Azam Ebu Hanife Yazarı Kimdir ?

İmam-ı Azam Ebu Hanife yazarı Sinan Yağmur 'dır. Sinan Yağmur yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

İmam-ı Azam Ebu Hanife PDF indir oku

İmam-ı Azam Ebu Hanife indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kapı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İmam-ı Azam Ebu Hanife TIKLA PDF İNDİR !

İmam-ı Azam Ebu Hanife TIKLA PDF İNDİR !

Açlığı doyuran açığı giydiren adalettir.

İnsanlar sadece adalet ister.

İslam hukukunun "en büyük bilgesi" olarak anılan ve Müslümanlarca en çok tabi olunan Hanef i mezhebinin kurucusu İmam-ı Azam Ebu Hanife hakkında şimdiye kadar yazılmış en detaylı roman.

Ebu Hanife hak ve adalet adına ömrünü kan ve gözyaşıyla şehadet defterine yazdırmıştır. Her zaman makamı, şöhreti ve haksız serveti elinin tersi ile iten cesur bir ses olmuştur. İslam dininin sevilmesinde ve yayılmasında gönüllere "Kolaylaştırınız, zorlaştırmayınız; sevdiriniz, korkutmayınız" ilkesiyle dokunan bir bilgedir Ebu Hanife. İlmi dedikodudan değil asıl kaynağından öğrenen bir bilge. Öğretirken öğrenen ve bilgeliğini paylaşmayı Allah'ın rızası olarak gören bir hak neferidir Ebu Hanife…

Romanları milyonlar satan ve tasavvuf edebiyatına güncel bir anlatım kazandıran Sinan Yağmur'un Ebu Hanife romanı okuyucunun ruhunda ve hafızasında iz bırakacaktır.

(Tanıtım Bülteninden)

İmam-ı Azam Ebu Hanife TIKLA PDF İNDİR !İmam-ı Azam Ebu Hanife TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, İmam-ı Azam Ebu Hanife, Sinan Yağmur

Yorum Gönder