8 Aralık 2021

Gölgeler Zülfü Livaneli Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,45 TL
Yazarı: Zülfü Livaneli
Çevirmen: Zülfü Livaneli

Gölgeler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Zülfü Livaneli olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gölgeler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gölgeler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gölgeler TIKLA PDF İNDİR !

Gölgeler Yazarı Kimdir ?

Gölgeler yazarı Zülfü Livaneli 'dır. Zülfü Livaneli yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Gölgeler PDF indir oku

Gölgeler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gölgeler TIKLA PDF İNDİR !

Gölgeler TIKLA PDF İNDİR !

Zülfü Livaneli'den İstanbul'a ve onun yazarlarına, şairlerine saygı duruşu: Gölgeler

Karanlığın bütün gölgeleri yuttuğu bir İstanbul akşamı. Bütün sesler susmuş. Yalnızca gelip geçenlerin görmediği, duymadığı Gölgeler'in sesleri yankılanıyor sokaklarda.Son bir kez söylenen şarkı gibi, son bir kez yazılan şiir gibi, "son bakışta aşk"ta dile gelen sevda sözleri gibi… Gölgeler konuşuyorlar karanlıkta…

Fatih Sultan Mehmed, Mustafa Kemal Atatürk, Halide Edip Adıvar, Reşat Nuri Güntekin, Nâzım Hikmet, Yahya Kemal, Sabahattin Ali, Orhan Kemal, Yaşar Kemal, Kemal Tahir, Orhan Veli, Ülkü Tamer, Ece Ayhan, Cemal Süreya ve Attilâ İlhan'ın gölgeleri...

Şiirin tapınağı önünde vecd halinde bekliyor İstanbul,ona yeniden hayat verecek son kelimeyi…

(Tanıtım Bülteninden)

Resimler: Aykut Aydoğdu

Gölgeler TIKLA PDF İNDİR !

30.05.2018

Edebi ve Ebedi Gölgelere Dair

Bu ne güzel bir haber.  Konstantiniyye Oteli kitabının tadının damağımda kalan olağan üstü bölümü... Anladığım kadarıyla bir kitap olup bize hediye ediliyor. Sen çok yaşa Zülfü Bey.

Gölgeler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Gölgeler, Zülfü Livaneli

Yorum Gönder