11 Aralık 2021

Gökdelen Tahsin Yücel Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 25,03 TL
Yazarı: Tahsin Yücel
Çevirmen: Tahsin Yücel

Gökdelen indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tahsin Yücel olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gökdelen eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gökdelen ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gökdelen TIKLA PDF İNDİR !

Gökdelen Yazarı Kimdir ?

Gökdelen yazarı Tahsin Yücel 'dır. Tahsin Yücel yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Gökdelen PDF indir oku

Gökdelen indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gökdelen TIKLA PDF İNDİR !

Gökdelen TIKLA PDF İNDİR !
ıGökdelen, her kitabıyla çok konuşulan, çok okunan değerli yazarımız Tahsin Yücel'in yeni romanı. 17 Şubat 2073 sabahı başlayan romanın kahramanı Can Tezcan, Türkiye'nin en önemli, en ünlü avukatlarından biri. Can Tezcan, İstanbul'u yalnızca gökdelenlerden oluşan, New York'a benzeyen ama ondan daha güzel, daha modern bir kente dönüştürmek isteyen zengin müşterisi Temel Diker'in yasal sorunlarını çözmek için bir tasarım ortaya atar: yargının özelleştirilmesini sağlayacaktır. Yergi ustası Yücel'in son romanı Gökdelen, Cihangir'de gökdelenler arasında kalmış son bahçeli evden yok edilmiş kedilere, dağda bayırda aç açık dolaşmak zorunda bırakılmış sefalet içindeki yılkı adamlarından, adına mekik dedikleri tek kişilik uçaklarından inmeyen zenginlere, hiç değişmeyen çıkarcı politikacılardan onların destekçisi medyaya kadar aslında bugün yaşadığımız çürümeyi anlatan, sürprizlerle dolu bir roman.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 287

Baskı Yılı: 2016


Ciltli:

Baskı Yılı: 2006


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 227

Baskı Yılı: 2006


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Gökdelen TIKLA PDF İNDİR !

03.01.2020

Öngörü

Roman derinliği anlamında eleştirilere katılıyorum. Ama öngörü gerçekliği gözden kaçırılmamalı. Bugünün adaleti özelleşmiş hukuktan başka ne ki?


24.09.2018

Mutlaka okunmalı!

Özellikle hukuk fakültesi öğrencilerine güzel bir okuma önerisi


28.01.2015

sadece vakit kaybı

2073 yılından bahseden bir kitabı görmek heyecan verici ve merak uyandırıcı.  Fakat bu kitabı okuyup bitirmek tam bir çile oldu benim için.  Hayal gücü sıfırrr!!! 2073te 50li yaslarinda olan adamın gençlik yılları bildiğimiz 1980ler Türkiye si. İnsan 2073u görünce bi vauvv dedirtecek tasvirler bekliyor. Ama maalesef yazar telefonda konuşurken sesi hoparlore vermek gibi basit şeyleri o dönemin özelliği gibi ballandira ballandira anlatmış. Ha bir de arkadaşım sene olmuş 2073 millet kağıttan gazete okuyor. Bugün bile artık herkes internetten takip ediyor haberleri sevgili tahsin Yücel! ! Olmamış maalesef. Tarz değilsin :)

Gökdelen TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Gökdelen, Tahsin Yücel

Yorum Gönder