10 Aralık 2021

Eylembilim Oğuz Atay Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,33 TL
Yazarı: Oğuz Atay
Çevirmen: Oğuz Atay

Eylembilim indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Oğuz Atay olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Eylembilim eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Eylembilim ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Eylembilim TIKLA PDF İNDİR !

Eylembilim Yazarı Kimdir ?

Eylembilim yazarı Oğuz Atay 'dır. Oğuz Atay yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Eylembilim PDF indir oku

Eylembilim indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Eylembilim TIKLA PDF İNDİR !

Eylembilim TIKLA PDF İNDİR !
"Sevgili Oğuz,... Sana kısaca şunu söylemek istiyordum: "Eylembilim"le bize, tamamlayamamış da olsan, anlattığın olaylar ve çizdiğin kişilerle, gene de kendi içinde belli bir bütünlüğü olan unutulmaz bir başyapıt bıraktın. Sahte sağduyuya, yapay aydınlara, basmakalıp kavramlara, kof duyguluklara "Eylembilim"in intikam kılıcını korkusuzca çeken Server Gözbudak aracılığıyla, çok dolaylı bir biçimde ve kendine özgü inceliğinle çekilen acıları da eski ustalar gibi yerli yerine yerleştirmeyi başardın. Binlerce teşekkür. Gözlerinden öperim."-Cevat Çapan-



Sayfa Sayısı: 114

Baskı Yılı: 2004


Dili: Türkçe
Yayınevi: İletişim Yayıncılık Eylembilim TIKLA PDF İNDİR !

14.09.2018

Akademisyenler okumalı

Tüm akademisyenlerin okuması gereken bir roman... yarıda kalsa bile...


24.12.2008

tamamlanamayan başyapıt

Kitaba başladığınız anda şunu söylersiniz kendi kendinize:
"Evet, Tutunamayanlar ve Tehlikeli Oyunlar tadında bir başyapıt!"
Ama kitap tamamlanamamıştır, bir anda bitiverir, hüzünlenirsiniz.
Yine de paha biçilemez bir Oğuz Atay klasiği olmuştur sizin için Eylembilim; döner dolaşır bir kere daha okumaktan kendinizi alamazsınız.

Eylembilim TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Eylembilim, Oğuz Atay

Yorum Gönder