25 Aralık 2021

Evliya Çelebi'den Seçmeler Evliya Çelebi Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,5 TL
Yazarı: Evliya Çelebi
Çevirmen: Nilüfer Çeken

Evliya Çelebi'den Seçmeler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Evliya Çelebi olan ve Avrupa Yakası Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Evliya Çelebi'den Seçmeler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Evliya Çelebi'den Seçmeler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Evliya Çelebi'den Seçmeler TIKLA PDF İNDİR !

Evliya Çelebi'den Seçmeler Yazarı Kimdir ?

Evliya Çelebi'den Seçmeler yazarı Evliya Çelebi 'dır. Evliya Çelebi yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Evliya Çelebi'den Seçmeler PDF indir oku

Evliya Çelebi'den Seçmeler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Avrupa Yakası Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Evliya Çelebi'den Seçmeler TIKLA PDF İNDİR !

Evliya Çelebi'den Seçmeler TIKLA PDF İNDİR !
Ömrünün yaklaşık 50 yılını Osmanlı topraklarını gezmek için ayırmış olan Evliya Çelebi, Osmanlı Devleti şehirlerine 17. yüzyıldan baktığı bu eserinde sizleri büyülü bir yolculuğa çıkarıyor. Hem gezen hem de gördüklerini kaleme alan Çelebi'nin Seyahatname adlı eseri, 2013 Haziranı'nda UNESCO Dünya Belleği Listesi'ne girmeyi ise tam da bu nedenle hak ediyor. Evliya Çelebi'nin uluslararası alanda ün kazanmış 10 ciltlik muhteşem eseri, bu kitapla özetleniyor ve okurun anılarında heybetli bir şekilde yer ediyor.

Türkiye Cumhuriyeti'nin bugünkü şehirlerini; Gaziantep'i Ege kentlerini, Antalya'yı ve daha nicelerini Evliya Çelebi'nin Seyahatnamesi'nde 4 yüzyıl önceki motifleriyle gözlemleyeceksiniz. Osmanlı İmparatorluğu'nun yazılmamış tarihine tanıklık edecek ve Evliya Çelebi 'dörtnala' giderken onu gözlerinizle takip edeceksiniz. Savaş meydanlarından köy yaşamlarına geçiş yaparken, Çelebi'nin anlattıklarını hayranlıkla dinleyeceksiniz.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 224

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Avrupa Yakası Yayınları Evliya Çelebi'den Seçmeler TIKLA PDF İNDİR !

26.11.2018

Şehirler

Osmanlı şehirlerinin o zamanki halini anlamak için güzel bir kitap.

Evliya Çelebi'den Seçmeler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Evliya Çelebi'den Seçmeler, Evliya Çelebi

Yorum Gönder