11 Aralık 2021

Enola Holmes - Kayıp Marki Vakası Nancy Springer Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,4 TL
Yazarı: Nancy Springer
Çevirmen: Nancy Springer

Enola Holmes - Kayıp Marki Vakası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nancy Springer olan ve Eksik Parça yayınevinin yayınlamış olduğu, 168 sayfalık Enola Holmes - Kayıp Marki Vakası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Enola Holmes - Kayıp Marki Vakası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Enola Holmes - Kayıp Marki Vakası TIKLA PDF İNDİR !

Enola Holmes - Kayıp Marki Vakası Yazarı Kimdir ?

Enola Holmes - Kayıp Marki Vakası yazarı Nancy Springer 'dır. Nancy Springer yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Enola Holmes - Kayıp Marki Vakası PDF indir oku

Enola Holmes - Kayıp Marki Vakası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Eksik Parça yayınevi tarafından yayınlanan, 168 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Enola Holmes - Kayıp Marki Vakası TIKLA PDF İNDİR !

Enola Holmes - Kayıp Marki Vakası TIKLA PDF İNDİR !

Edebiyat ve sinemanın en sevilen karakterlerinden Sherlock Holmes'un 14 yaşındaki kız kardeşi Enola Holmes'un maceraları başlıyor. Ağabe yleri Sherlock ve Mycroft'la rekabet edebilecek zehir gibi zekâya sahip Enola, tıpkı dedektif ağabeyi gibi gizemli olayları çözmeye çalışıyor. Enola, anneleri aniden ortadan kaybolunca onu aramak için Londra'ya gider. Ancak kendisini hiç ummadığı şekilde bir Marki'nin kaçırılması vakasının ortasında bulur. Peşindeki tehlikeliadamlardan kaçarken aynı zamanda onu yatılı okula göndermek isteyen ağabeylerine de yakalanmamaya çalışır. Bütün bu kargaşa arasında Enola ipuçlarını çözebilecek ve annesini bulabilecek mi?

En İyi Genç Yetişkin Romanı dalında Edgar Ödülü, En İyi Çocuk Kitabı dalında Edgar Ödülü ve James Tiptree Jr. Ödülü alan başarılı yazar Nancy Springer'ın altı kitaplık Enola Holmes Gizemleri serisinin ilk kitabı Kayıp Marki Vakası şimdi Millie Bobby Brown, Henry Cavill ve Helena Bonham Carter'ın oynadığı bir Netflix orijinal filmi!

(Tanıtım Bülteninden)

Enola Holmes - Kayıp Marki Vakası TIKLA PDF İNDİR !Enola Holmes - Kayıp Marki Vakası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Enola Holmes - Kayıp Marki Vakası, Nancy Springer

Yorum Gönder