26 Aralık 2021

Emine Adalet Kara Kaküllü Kız-Türk Mata Hari'nin Müthiş Hikayesi Şaziye Karlıklı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,7 TL
Yazarı: Şaziye Karlıklı
Çevirmen: Şaziye Karlıklı

Emine Adalet Kara Kaküllü Kız-Türk Mata Hari'nin Müthiş Hikayesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Şaziye Karlıklı olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 308 sayfalık Emine Adalet Kara Kaküllü Kız-Türk Mata Hari'nin Müthiş Hikayesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Emine Adalet Kara Kaküllü Kız-Türk Mata Hari'nin Müthiş Hikayesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Emine Adalet Kara Kaküllü Kız-Türk Mata Hari'nin Müthiş Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Emine Adalet Kara Kaküllü Kız-Türk Mata Hari'nin Müthiş Hikayesi Yazarı Kimdir ?

Emine Adalet Kara Kaküllü Kız-Türk Mata Hari'nin Müthiş Hikayesi yazarı Şaziye Karlıklı 'dır. Şaziye Karlıklı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Emine Adalet Kara Kaküllü Kız-Türk Mata Hari'nin Müthiş Hikayesi PDF indir oku

Emine Adalet Kara Kaküllü Kız-Türk Mata Hari'nin Müthiş Hikayesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 308 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Emine Adalet Kara Kaküllü Kız-Türk Mata Hari'nin Müthiş Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Emine Adalet Kara Kaküllü Kız-Türk Mata Hari'nin Müthiş Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

İşgal altındaki İstanbul'da dans tutkunu genç bir kız, babaannesiyle yaşıyordu. Saraylı hanımlardan figürler öğreniyor, kendi kendine çalışıyor, gece gündüz ünlü bir dansçı olmanın hayalini kuruyordu. Bir gün kapı çalındı ve Almanya'dan yakışıklı bir misafir geldi. Emine Adalet, Harry Pee adlı bu genç adamdan hem dans dersleri alacak hem de ona gönlünü kaptıracaktı. Emine Adalet, "Kara Kaküllü Kız" olarak Anadolu turnelerine çıkmaya başladı ama hayalleri çok daha büyüktü. Rodos'a, Mısır'a, ardından Avrupa'ya gitti. Konya'da Atatürk'ün karşısında zeybek oynadı, Kahire'de Ümmü Gülsüm'le sahneye çıktı, Berlin'de Hitler'in karşısında dans etti. Avrupa'nın en ünlü gece kulüplerinde "İstanbul'un Gülü" olarak tanıtıldı, filmlerde oynadı. Kurduğu ilişkileri casusluk için kullandı ve "Türk Mata Hari" olarak anıldı. Gazeteci Şaziye Karlıklı, Emine Adalet Pee'nin aşkla ve dansla dolu tutkulu yaşamının izini sürdü ve bir roman tadında kaleme aldı.

(Tanıtım Bülteninden)

Emine Adalet Kara Kaküllü Kız-Türk Mata Hari'nin Müthiş Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !Emine Adalet Kara Kaküllü Kız-Türk Mata Hari'nin Müthiş Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Emine Adalet Kara Kaküllü Kız-Türk Mata Hari'nin Müthiş Hikayesi, Şaziye Karlıklı

Yorum Gönder