12 Aralık 2021

Elveda Alyoşa Oya Baydar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,98 TL
Yazarı: Oya Baydar
Çevirmen: Oya Baydar

Elveda Alyoşa indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Oya Baydar olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Elveda Alyoşa eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Elveda Alyoşa ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Elveda Alyoşa TIKLA PDF İNDİR !

Elveda Alyoşa Yazarı Kimdir ?

Elveda Alyoşa yazarı Oya Baydar 'dır. Oya Baydar yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Elveda Alyoşa PDF indir oku

Elveda Alyoşa indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Elveda Alyoşa TIKLA PDF İNDİR !

Elveda Alyoşa TIKLA PDF İNDİR !
Elveda Alyoşa '1989 Sonbaharı'nda doruğuna çıkan siyasal çalkantıların dolaysız yaşanması sırasında edinilmiş izlenim ve gözlemlerden yola çıkararak yazılmış öyküler. Yaşamının çok uzun bir diliminde kapitalizmden sosyalizme nasıl geçileceği sorusuna yazılarıyla ve eylemiyle yanıt aramış bir aydının, Doğa Avrupa'da 'sosyalizmden kapitalizme geçiş ya da dönüş' gerçeğini dolaysız yaşarken, keder, öfke, inanç ve umutlardan örülmüş bu öyküleriyle, sorunun salt politik boyutlardan oluşmadığını da kanıtlıyor gibidir...


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 171

Baskı Yılı: 2015


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 114

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Elveda Alyoşa TIKLA PDF İNDİR !Elveda Alyoşa TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Elveda Alyoşa, Oya Baydar

Yorum Gönder