26 Aralık 2021

Elmayı Yılan Isırdı Agatha Christie Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,45 TL
Yazarı: Agatha Christie
Çevirmen: Gönül Suveren

Elmayı Yılan Isırdı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Agatha Christie olan ve Altın Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Elmayı Yılan Isırdı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Elmayı Yılan Isırdı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Elmayı Yılan Isırdı TIKLA PDF İNDİR !

Elmayı Yılan Isırdı Yazarı Kimdir ?

Elmayı Yılan Isırdı yazarı Agatha Christie 'dır. Agatha Christie yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Elmayı Yılan Isırdı PDF indir oku

Elmayı Yılan Isırdı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altın Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Elmayı Yılan Isırdı TIKLA PDF İNDİR !

Elmayı Yılan Isırdı TIKLA PDF İNDİR !
Bayan Ariadne Oliver o ara arkadaşı Judith Butler'da kalıyordu. Genç kadınla birlikte çocuklar için tertiplenen ve akşam verilecek o partinin hazırlıklarına katılmaya gitmişlerdi.
Ortalık karmakarışıktı. Bir takım kadınlar telaşla içeri girip, çıkıyor, sandalyelerin, küçük masaların, vazoların yerlerini değiştiriyor, kucaklarında taşıdıkları iri balkabaklarını uygun noktalara yerleştiriyorlardı.

Bir Halloween partisiydi bu. Toplantıya on ile yedi yaş arasındaki çocuklar davetliydiler.



Sayfa Sayısı: 173

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Altın Kitaplar Elmayı Yılan Isırdı TIKLA PDF İNDİR !

23.09.2004

..

Agatha Christie'nin en heyecanlı ve gerilimli kitaplarından biri olduğunu söyleyemem. Cadılar Bayramı partisinde işlenen bir cinayeti çözmeye çalışan Poirot'ın elinde az sayıda şüpheli varken, öldürülme nedeni yoktur. Bu sefer cinayetin çözümünü siz de bulabilirsiniz.


26.08.2001

Christie'nin birkaç tahtası eksik olan az sayıdaki romanlarından biri. Yazarın bunca iyi kitabı varken okunması gereksiz bence.


03.08.2001

Poirot bu sefer arkadaşı polisiye roman yazarı Ariadne Oliver'e yardımcı oluyor. Oliver'in katıldığı bir Halloween partisinde eskiden bir cinayete şahit olduğunu söyleyen bir çocok öldürülür. Çocuk doğru mu söylemiştir yoksa ilgi çekmek için mi bu yalanı uydurmuştur? Bunu çözmek tabi ki gene Poirot'ya düşer. Şüpheli sayısı en az olan romanlardan biri sadece sebepleri bulmanız gerekecek. Okunmalı...

Elmayı Yılan Isırdı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Elmayı Yılan Isırdı, Agatha Christie

Yorum Gönder