31 Aralık 2021

Dünyanın Merkezine Yolculuk Jules Verne Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,0 TL
Yazarı: Jules Verne
Çevirmen: R. Çağlar Güner

Dünyanın Merkezine Yolculuk indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jules Verne olan ve İstek yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dünyanın Merkezine Yolculuk eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dünyanın Merkezine Yolculuk ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dünyanın Merkezine Yolculuk TIKLA PDF İNDİR !

Dünyanın Merkezine Yolculuk Yazarı Kimdir ?

Dünyanın Merkezine Yolculuk yazarı Jules Verne 'dır. Jules Verne yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Dünyanın Merkezine Yolculuk PDF indir oku

Dünyanın Merkezine Yolculuk indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İstek yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dünyanın Merkezine Yolculuk TIKLA PDF İNDİR !

Dünyanın Merkezine Yolculuk TIKLA PDF İNDİR !

Maceraperest bir jeoloji profesörü şans eseri eski bir elyazması bulur. On altıncı yüzyıla ait bu elyazmasını kaleme alan gezgin, dünyanın merkezine giden yolu bulduğunu iddia etmektedir. Profesör Lidenbrock bu iddiayı araştırma fırsatını kaçırmayacak, yeğeni Axel ile birlikte, yerli bir rehber eşliğinde İzlanda'yı boydan boya aşacaktır. Bu araştırma gezisi onları güneşin olmadığı bir denize çıkaran bir yanardağın içine sokacak, onları ışık yayan kayalardan, çok eski dönemlere ait ormanlardan ve olağanüstü deniz canlılarından oluşan bir dünyaya götürecektir.

1864 yılında yayımlanan Jules Verne'in klasik yapıtı Dünyanın Merkezine Yolculuk üslubu ve içerdiği hayali öğelerle büyük beğeni topladı. Klasisizm ve romantizmi birleştiren üslubuyla Jules Verne bu yapıtıyla kendisinden sonra gelen büyük yazarlar üzerinde silinmeyecek bir etki bıraktı.

(Tanıtım Bülteninden)

Dünyanın Merkezine Yolculuk TIKLA PDF İNDİR !Dünyanın Merkezine Yolculuk TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Dünyanın Merkezine Yolculuk, Jules Verne

Yorum Gönder