8 Aralık 2021

Dahi Diktatör A. M. Celal Şengör Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,2 TL
Yazarı: A. M. Celal Şengör
Çevirmen: A. M. Celal Şengör

Dahi Diktatör indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı A. M. Celal Şengör olan ve İnkılap Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dahi Diktatör eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dahi Diktatör ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dahi Diktatör TIKLA PDF İNDİR !

Dahi Diktatör Yazarı Kimdir ?

Dahi Diktatör yazarı A. M. Celal Şengör 'dır. A. M. Celal Şengör yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Dahi Diktatör PDF indir oku

Dahi Diktatör indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İnkılap Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dahi Diktatör TIKLA PDF İNDİR !

Dahi Diktatör TIKLA PDF İNDİR !

Atatürk hâlâ önemli mi bizim için? Çok önemli. Peki, akıl bizim için önemli mi, aklımızı kullanmak zorunda mıyız? Buna verilecek cevaptan, Atatürk'ün bugün bizimle ilgili olup olmadığı, onun adını hatırlayıp hatırlamamız, onun yaptıklarından ders alıp almamamız gerektiği ortaya çıkacaktır. Atatürk bize aklın neler yapabileceğini göstermiştir. Bunun mümkün olduğunu göstermiş; ama, "Ben böyle diyorum, böyle yapın," dememiştir. Bilakis, "Ben hiçbir şey söylemiyorum, sadece aklınızı rehber edinin," demiştir. Yaptığı bütün inkılâpların gayesi de aklın rehberliğinde Türkiye Cumhuriyeti halkını tamamen çağa uygun, bütün mana ve biçimiyle uygar bir toplum haline dönüştürmektir.

Atatürk bir diktatör mü, değil mi?

Son yıllarda yazılmış en iddialı Atatürk kitabı olmaya aday bu eserde bu ve daha birçok sorunun cevabını bulacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)

Dahi Diktatör TIKLA PDF İNDİR !

08.07.2020

Mükemmel...

Mükemmel kahramana mükemmel yorum....


23.10.2019

Harika

Atatürk'ün kısa zamanda ne kadar muazzam bir iş yaptığını anlamama vesile olan kitap.

Dahi Diktatör TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Dahi Diktatör, A. M. Celal Şengör

Yorum Gönder