4 Aralık 2021

Çılgın Kalabalıktan Uzak Thomas Hardy Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,28 TL
Yazarı: Thomas Hardy
Çevirmen: Thomas Hardy

Çılgın Kalabalıktan Uzak indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Thomas Hardy olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çılgın Kalabalıktan Uzak eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çılgın Kalabalıktan Uzak ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çılgın Kalabalıktan Uzak TIKLA PDF İNDİR !

Çılgın Kalabalıktan Uzak Yazarı Kimdir ?

Çılgın Kalabalıktan Uzak yazarı Thomas Hardy 'dır. Thomas Hardy yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Çılgın Kalabalıktan Uzak PDF indir oku

Çılgın Kalabalıktan Uzak indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çılgın Kalabalıktan Uzak TIKLA PDF İNDİR !

Çılgın Kalabalıktan Uzak TIKLA PDF İNDİR !

Güzel Bathsheba Everdene, kendisine miras kalan büyük ve bakımsız çiftliği çekip çevirmek için Weatherbury köyüne gelir. İçgüdülerine göre hareket eden Bathsheba, köydeki üç erkek, atılgan ama sorumsuz Çavuş Troy, saplantılarının tutsağı olan Çiftçi William Boldwood, sadık ve becerikli Gabriel Oak arasında bocalarken duygusal bir eğitimden geçecektir...
İngiltere'nin güneybatısındaki düşsel Wessex bölgesinde geçen romanlarıyla tanınan Thomas Hardy, Çılgın Kalabalıktan Uzak yapıtıyla büyük ün kazanmıştı. Mizahi, melodramatik, pastoral ve trajik öğeleri ustaca harmanlayan roman, Hardy'nin her zamanki ihanet ve aşk acısı temalarını işlemesinin yanı sıra en sıcak, en eğlenceli yapıtlarından biridir.

(Tanıtım Bülteninden)

Çılgın Kalabalıktan Uzak TIKLA PDF İNDİR !

19.10.2020

5 yıldızı hak ediyor.

Thomas Hardy, Rus kırsalını anlatan Rus yazarlardan sonra İngiliz kırsalını farklı bir dille ve daha keyifli anlatımıyla sizi sıkmayacak. İçinde aşkı ve köy insanlarının durağan ama maceralı yaşamını bulacaksınız. Kesinlikle okunması gereken bir yazar.

Çılgın Kalabalıktan Uzak TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Çılgın Kalabalıktan Uzak, Thomas Hardy

Yorum Gönder