19 Aralık 2021

Büyük Kederler Küçük Öyküler Ali Lidar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,9 TL
Yazarı: Ali Lidar
Çevirmen: Ali Lidar

Büyük Kederler Küçük Öyküler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ali Lidar olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Büyük Kederler Küçük Öyküler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Büyük Kederler Küçük Öyküler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Büyük Kederler Küçük Öyküler TIKLA PDF İNDİR !

Büyük Kederler Küçük Öyküler Yazarı Kimdir ?

Büyük Kederler Küçük Öyküler yazarı Ali Lidar 'dır. Ali Lidar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Büyük Kederler Küçük Öyküler PDF indir oku

Büyük Kederler Küçük Öyküler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Büyük Kederler Küçük Öyküler TIKLA PDF İNDİR !

Büyük Kederler Küçük Öyküler TIKLA PDF İNDİR !

Ali Lidar, Büyük Kederler Küçük Öyküler kitabıyla yaşamın ağrılı yanlarına neyin merhem olacağınıgösteriyor okuruna. Bu öyküler görünmez bir yara bandıyla gezdirecek okuru, onların ruhlarınıparçalayıp tekrar onaracak. Samimi dili ve sarsıcı kurgusuyla her biri tekrar tekrar okunacaköykülerden oluşan Büyük Kederler Küçük Öyküler dalgalarıyla kıyıları döven, seyredenin gözleriniayıramadığı masmavi bir deniz gibi içine çekiyor okuru.

"Mutluluk ve mutsuzluk, hayatı kendisiyle anlamlandırdığımız ya da zehir ettiğimiz iki düşman kardeş. Hedonistler felsefenin merkezine koymuş mutluluğu, âşıklar sevdiklerinin gözlerinin içine, annem reçel kavanozlarının dibine…"

(Tanıtım Bülteninden)

Büyük Kederler Küçük Öyküler TIKLA PDF İNDİR !

06.11.2019

güzel

Büyük Kederler Küçük Öyküler kitabıyla yaşamın ağrılı yanlarına neyin merhem olacağını gösteriyor okuruna. Bu öyküler görünmez bir yara bandıyla gezdirecek okuru, onların ruhlarını parçalayıp tekrar onaracak. Samimi dili ve sarsıcı kurgusuyla her biri tekrar tekrar okunacak öykülerden oluşan Büyük Kederler Küçük Öyküler dalgalarıyla kıyıları döven, seyredenin gözlerini ayıramadığı masmavi bir deniz gibi içine çekiyor okuru.


11.10.2019

Vasatı Aşamayan Yaşamdan Kesitler 11.09.2019

Ali Lidar'ın Büyük Kederler Küçük Öyküler kitabı çoğunlukla yazarın kendi yaşamından devşirdiği öykülerden oluşuyor. Samimi bir dille yazılmış oldukça yalın öyküler bunlar. Bununla birlikte yazarın dilinin sadeliği yanında öyküde sözcük tasarrufuna çok dikkat etmediği, gereksiz yinelemelerde bulunduğu dikkat çekiyor. Argonun gerekli gereksiz kullanıldığı, samimi bir anlatım izlenimi vermek için kullanılsa da kanımca "sırıttığı" görülüyor. İlaveten öykülerin güçlüden zayıfa doğru sıralandığı, sonlara doğru yazarın "gardının" düştüğü anlaşılıyor. Ali Lidar'ın muma ileyh "öykü" kitabının, kurmaca metinlerden oluşan ve edebi yönü öne çıkan bir edebiyat yapıtı olduğu söylenemez. Bununla birlikte okuması eğlenceli, hoşça vakit geçirmeye vesile olan bir kitap olduğu söylenebilir.

Büyük Kederler Küçük Öyküler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Büyük Kederler Küçük Öyküler, Ali Lidar

Yorum Gönder