31 Aralık 2021

Bilinç Nehri Oliver Sacks Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,0 TL
Yazarı: Oliver Sacks
Çevirmen: Oliver Sacks

Bilinç Nehri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Oliver Sacks olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bilinç Nehri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bilinç Nehri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bilinç Nehri TIKLA PDF İNDİR !

Bilinç Nehri Yazarı Kimdir ?

Bilinç Nehri yazarı Oliver Sacks 'dır. Oliver Sacks yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Bilinç Nehri PDF indir oku

Bilinç Nehri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bilinç Nehri TIKLA PDF İNDİR !

Bilinç Nehri TIKLA PDF İNDİR !

Bilinç Nehri, Oliver Sacks'ın sınırsız merakının, öğrenmekten ve keşfetmekten aldığı hazzın örnekleriyle dolu, ufuk açıcı bir derleme.

Karısını Şapka Sanan Adam, Uyanışlar, Migren, Müzikofili ve Halüsinasyonlar gibi eserleriyle tanıdığımız dünyaca ünlü nörolog yazar Oliver Sacks, ölümünden kısa bir süre önce taslağını hazırladığı Bilinç Nehri'nde okurları evrimden botaniğe, kimyadan nörobilime, tıptan sanata çeşitli alanlar arasında bir gezintiye çıkarıyor.

Charles Darwin, Sigmund Freud ve William James gibi, erken yaşlardan itibaren öğrenme yolculuğunda kendisine eşlik etmiş isimlerin rehberliğinde, yaratıcılığın gizemleri, bilincin doğası, insan dışı yaşam formlarının zihinsel hayatı ve bilim tarihinin kör noktaları gibi konuları inceliyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Bilinç Nehri TIKLA PDF İNDİR !Bilinç Nehri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Bilinç Nehri, Oliver Sacks

Yorum Gönder