16 Aralık 2021

Besim Tibuk-Yarını Yaşayan Adam Fatih Vural Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Fatih Vural
Çevirmen: Fatih Vural

Besim Tibuk-Yarını Yaşayan Adam indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fatih Vural olan ve Net Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Besim Tibuk-Yarını Yaşayan Adam eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Besim Tibuk-Yarını Yaşayan Adam ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Besim Tibuk-Yarını Yaşayan Adam TIKLA PDF İNDİR !

Besim Tibuk-Yarını Yaşayan Adam Yazarı Kimdir ?

Besim Tibuk-Yarını Yaşayan Adam yazarı Fatih Vural 'dır. Fatih Vural yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Besim Tibuk-Yarını Yaşayan Adam PDF indir oku

Besim Tibuk-Yarını Yaşayan Adam indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Net Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Besim Tibuk-Yarını Yaşayan Adam TIKLA PDF İNDİR !

Besim Tibuk-Yarını Yaşayan Adam TIKLA PDF İNDİR !

İş dünyasının özgün ismi Besim Tibuk'un hayatını anlatan bu çalışma, onun doğumundan aktif siyasete atılıp Liberal (Demokrat) Parti'yi kurmasına kadar olan döneme odaklanıyor.

Mütevazı bir Karadeniz köyünden ABD'ye; yoksulluk içinde geçen öğrencilik yaşamından bir turizm imparatorluğuna uzanan Tibuk'un çarpıcı hayatı, Türkiye'nin de bir dönüşüm hikâyesi.

Her kesimden ve yaştan insanın, Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutan ve bir roman akıcılığındaki bu biyografiden öğreneceği çok şey var.

(Tanıtım Bülteninden)

Besim Tibuk-Yarını Yaşayan Adam TIKLA PDF İNDİR !Besim Tibuk-Yarını Yaşayan Adam TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Besim Tibuk-Yarını Yaşayan Adam, Fatih Vural

Yorum Gönder