10 Aralık 2021

Başka Bir Şey Ahmet Batman Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,9 TL
Yazarı: Ahmet Batman
Çevirmen: Ahmet Batman

Başka Bir Şey indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet Batman olan ve Destek Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 184 sayfalık Başka Bir Şey eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Başka Bir Şey ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Başka Bir Şey TIKLA PDF İNDİR !

Başka Bir Şey Yazarı Kimdir ?

Başka Bir Şey yazarı Ahmet Batman 'dır. Ahmet Batman yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Başka Bir Şey PDF indir oku

Başka Bir Şey indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Destek Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 184 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Başka Bir Şey TIKLA PDF İNDİR !

Başka Bir Şey TIKLA PDF İNDİR !

Aklın gidiş biletini aldığı yerdekalp çoktan dönüş biletini ayırmıştır.

Aslında her şey bir rüyayla başladı. Sahi rüyalara inanır mısınız? Ben inanmazdım. Ta ki aynı rüyayı birkaç kez görene kadar... Uyandığınız an ya da günün herhangi bir anında ne yaparsanız yapın rüyanızın tamamını hatırlayamayacaksınız. Her seferinde en fazla yarısı ya da küçük bir bölümü tamamlanmış bir hikâyeye bakar gibi bakacaksınız rüyalarınıza...

Bir rüyanın peşinden koşmak kimilerine anlamsız gelebilir, bense bununla ilgilenmiyorum. Sadece kalbimin sesini dinlemek istiyorum çünkü kalbimi hafife almaktan, sezgilerimi görmezden gelmekten korkuyorum. Siz sadece şunu düşünün, ya gördüğünüz rüyayı sizinle birlikte bir başkası daha görüyorsa? Ya siz de o başka bir şeyi yaşıyorsanız ama haberiniz yoksa?

Aşk başka bir şeydir. Bazen gördüğünüz rüyanın içindeki mor bir şemsiye, bazen mesafelere inat yanı başınızda duran bir gazoz kapağı, bazense zamanın içinde saklanan gizli bir zamandır aşk.

İnanmaya, hissetmeye ve yaşamaya değer...

(Tanıtım Bülteninden)

Başka Bir Şey TIKLA PDF İNDİR !

20.10.2019

Mükemmel

En sevdiğim yazarlardan biriiii. Yine mükemmeelsin :)

Başka Bir Şey TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Başka Bir Şey, Ahmet Batman

Yorum Gönder