4 Aralık 2021

Ay'a Yolculuk Jules Verne Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,8 TL
Yazarı: Jules Verne
Çevirmen: Bertan Onaran

Ay'a Yolculuk indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jules Verne olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ay'a Yolculuk eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ay'a Yolculuk ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ay'a Yolculuk TIKLA PDF İNDİR !

Ay'a Yolculuk Yazarı Kimdir ?

Ay'a Yolculuk yazarı Jules Verne 'dır. Jules Verne yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Ay'a Yolculuk PDF indir oku

Ay'a Yolculuk indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ay'a Yolculuk TIKLA PDF İNDİR !

Ay'a Yolculuk TIKLA PDF İNDİR !
İnsanın Ay üzerinde ilk yürüyüşünden yaklaşık yüz yıl önce, 1865'te yayımlanan bu roman, insanlı Ay yolculuğuna dair bilimsel düş gücü ve hiciv yönünden hayli zengin bir kehanet gibidir. Baltimore Silah Kulübü'nün seçkin üyeleri, Amerikan İç Savaşı'nın sona ermesiyle boşluğa düşünce, kulübün başkanı bir uzay silahı icat ederek, Ay'a bir yolculuk gerçekleştirme önerisini ortaya atar. Yeni bir roman türünün, bilimsel romanın yaratıcısı olarak görülen Jules Verne, çağdaş bilimkurgunun da temellerini atmıştır. Bugün bizler için hiçbir şaşırtıcı yanı kalmamış birçok bilimsel gelişme, henüz ufukta yokken onun yapıtlarında ayrıntılarıyla anlatılmıştır. Verne, fantastik serüvenlerinde uzay yolculuğunun yanı sıra bilim ilerledikçe hayatımıza katılan denizaltıları, televizyonu ve oksijen tüpünü de öngörmüştür.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 224

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Ay'a Yolculuk TIKLA PDF İNDİR !

23.09.2020

Düşündüğümüz ve anladığımız kadar mıyız!

Muhteşem çeviri. Sürükleyici. Artık savaş bitmiş ve ne yapacaklarını bilemeyen gun clup üyelerinin başkanı bir fikirle gelir ve her şey  değişir.

Ay'a Yolculuk TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Ay'a Yolculuk, Jules Verne

Yorum Gönder